Autobranche

Backoffice ondersteuning in de autobranche

De autobranche is volop in beweging. Met de toename van het aantal elektrische auto’s is de vraag om gekwalificeerd personeel toegenomen. En de tijd dat we zelf nog een koplamp zelf konden vervangen lijkt al ver achter ons te liggen. De autobranche vraagt om ervaren en kundige uitzendkrachten en flexwerkers.

De economie trok de laatste jaren stevig aan en de bevolking groeit. Dat betekent ook dat het aantal auto’s toeneemt, evenals de hoeveelheid garages waar reparaties en keuringen plaatsvinden. Het vraagt van ondernemers in de uitzendbranche dan ook veel tijd en energie om voldoende gekwalificeerde flexkrachten te vinden voor hun opdrachtgevers in de autobranche. Tijd en energie die zij liever besteden aan hun eigen kernactiviteiten.

Specialist in backoffice ondersteuning

De administratieve werkzaamheden vormen niet alleen een tijdrovende bezigheid, het vraagt ook specialistische kennis die niet iedereen in huis heeft. Veel ondernemers richten zich bovendien liever op hun eigen corebusiness en geven hun administratie dan ook liever uit handen. Bij Payoffice vinden we dat ook niet meer dan logisch.

Door onze ervaren specialisten en onze ‘op maat gebouwde’ systemen  kunt u uw administratieve werkzaamheden straks onbezorgd uit handen geven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de laatste cao- en wetswijzigingen, om uitbetaling van uw flexwerkers of om de nauwkeurige inhoud van arbeidscontracten, die houdt Payoffice voor je bij. Wat we nog meer doen? Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Afdragen van sociale premies
  • Maken van jaaropgaves
  • De juiste ontslagprocedures volgen
  • Loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Verwerking van CAO- en wetswijzigingen
  • Contact onderhouden

Goedkoper met Payoffice

Met ons hypermoderne eigen softwarepakket levert de uitbesteding van je backoffice aan Payoffice tijdwinst én een mooie kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven gemakkelijk hun gewerkte uren online aan u door en kunnen relevante documentatie inzien. We beschikken ook over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat wij uw uitzendkrachten altijd op tijd uitbetalen.

Payoffice staat voor u klaar

Benieuwd waarmee wij u kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van ons bureau vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in de autobranche!