Bloementeelt

Backoffice uitbesteden in de bloementeelt

De bloementeelt mag dan misschien minder arbeidsintensief worden, er is dagelijks nog steeds veel vraag naar goed en gedreven personeel. Het hele jaar door kunnen uitzendkrachten terecht op de velden en veilingen. En in de zomermaanden rijst de vraag om tijdelijke arbeidskrachten uiteraard helemaal de pan uit. Het verzorgen van de administratie rondom deze tijdelijke krachten kost bloementelers niet alleen veel tijd en energie, het vraagt ook om expertise die ze lang niet allemaal in huis hebben.

Schoenmaker blijf bij uw leest

Werkzaamheden die niet tot uw kernactiviteiten behoren, denk alleen al aan de loon- en salarisadministratie, kunt u het beste uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. U heeft uw kleurrijke corebusiness, wij die van ons: het ondersteunen van uw backoffice. Terwijl u zich bezig houdt met de werving en selectie van goed personeel, verzorgen wij voor u de rest. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Tijdwinst en kostenbesparing

Dankzij ons eigen softwarepakket levert de uitbesteding van uw backoffice aan Payoffice tijdwinst én een flinke kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. Dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. We beschikken bovendien over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat u met vragen altijd op ons terug kunt vallen.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in de bloementeelt.