Horeca

Uw backoffice uitbesteden in de horeca

De wereld van gastvrijheid, van eten en drinken, logies en verblijf, is zonder enige twijfel één van de meest arbeidsintensieve branches. Personeelskosten in de horeca vereisen meer dan de helft van de omzet. De uitbetaling van al deze koks, gastheren, gastvrouwen, barmedewerkers, schoonmakers, en andere medewerkers dient bovendien ‘gewoon’ aan het einde van de maand plaats te vinden terwijl de inkoop van ingrediënten uiteraard doorloopt. Veel horeca ondernemers moeten de touwtjes aan elkaar knopen, maken zich veel zorgen en werken zich letterlijk en figuurlijk vaak kapot.

Minder zorgen, meer inzicht

Goed en geschoold horecapersoneel is moeilijk te vinden. In Nederland wordt het werken in een restaurant of café beschouwd als een ‘bijbaan’. Iets wat je tijdens je studententijd doet of als je nog niet helemaal weet wat je met je toekomst aan moet. Voor een horeca ondernemer is trouwe, gastvrije en zelfverantwoordelijk personeel veel waard. Hun inzet levert hem de tijd op die nodig is om zijn zaak op de kaart te zetten en te houden. En om die enorme administratie bij te houden. Kortom, het levert tijd, rust en meer financieel inzicht op.

Uw backoffice uitbesteden biedt rust

Ook voor uitzenders in de horeca is een goed verzorgde loon- en salaris administratie een keiharde noodzaak. Het vraagt om heel veel tijd en energie, verdieping in juridische en vaak complexe vraagstukken, CAO- en wetswijzigingen terwijl u juist dáárom niet die eigen zaak begon. Het uitbesteden van uw backoffice biedt uitkomst. U kunt zich, als u de werkzaamheden aan Payoffice heeft overgedragen, net als de horeca ondernemer richten op uw eigen core business. U hoeft zich niet meer druk te maken om verloning, om de jaaropgaven, om het maandelijks verzorgen van loonstrookjes. Het levert geld, tijd en positieve energie op.

Goedkoper en makkelijker met Payoffice

Dankzij ons hypermoderne eigen softwarepakket levert de uitbesteding van de backoffice aan Payoffice dus tijdwinst én een mooie kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen overzichten en documenten realtime inzien. Ze krijgen (snel) door Payoffice uitbetaald en ook voor hun ziekteverzuim hebben wij oplossingen. We beschikken bovendien ook over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving en de NEN 4400-1 certificering, waarmee wij aantonen dat wij onze financiële zaken goed op orde hebben.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u in de horecabranche kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van ons bureau vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in de wereld van de gastvrijheid!