Metaal en Techniek

Backoffice uitbesteden in de industrie

De eisen van de klanten worden steeds hoger. Het moet sneller, beter en flexibeler en innovatie stopt voor de bedrijven die werken met metaal en RVS daarom nooit. Door te investeren in digitalisering en robotisering zorgen staalbedrijven ervoor dat hun metaalproductie meegroeit met de vraag van de klant. Door digitalisering en robotisering veranderen ook de werkzaamheden voor uw uitzendkrachten. Het is daarom goed om ze continu bij te scholen, of zelfs intern op te leiden. Zo zorg je voor goed technisch geschoold personeel.

Die digitale bedrijfsprocessen en robotisering vragen echter om ander geschoold personeel. En daar is nu al een groot tekort aan. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om personeel zelf op te leiden. Zo zijn ze aantrekkelijk voor jong talent en dragen ze iets bij aan de lokale gemeenschap. Voor uitzenders in deze sector gelden uiteraard dezelfde bedreigingen. En ligt er nog een duidelijke kans.

Neem uw klanten werk uit handen

Als uitzender in de metaalindustrie wilt u zich focussen op uw core business: het samenbrengen van vraag en aanbod. De zoektocht naar goed en gekwalificeerd personeel is lastiger dan de jacht op opdrachtgevers die uw mensen zo vaak mogelijk willen inzetten. Beide activiteiten vragen echter allebei veel tijd en die heeft u wellicht niet. Nevenactiviteiten staan te vaak in de weg.

Het voordeel van backoffice ondersteuning

Backoffice ondersteuning betekent dat u uw juridische en administratieve zaken, die normaal gesproken veel tijd opslokken, aan Payoffice overdraagt. Tegen een maandelijkse fee nemen wij uw uitzendkrachten en de bijbehorende loon- en salarisadministratie van u over en kunt u zich volledig concentreren op bijvoorbeeld de bijscholing van uw uitzendkrachten over wie u nog wel de dagelijkse zeggenschap blijft houden.

Meer weten over backoffice ondersteuning in de industrie?

Wilt u meer weten onze backoffice ondersteuning of wenst u een vrijblijvende offerte op maat, schroom dan niet om  contact met ons op nemen. Wij vertellen u graag alles over onze dienstverlening! Op kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 040 – 30 38 500. Onze medewerkers staan u dan graag te woord.