Carrosseriebouw

BACKOFFICE ONDERSTEUNING IN DE CARROSSERIEBOUW

De huidige gunstige economische ontwikkelingen in de 21e eeuw in Nederland en de rest van Europa hebben er voor gezorgd dat de Nederlandse transportsector goede resultaten boekt. Als gevolg daarvan gaat het ook goed met de bedrijven die als toeleverancier van deze sector fungeren, zoals de leveranciers van componenten, de producenten en importeurs van laad- en lossystemen, de carrosseriebouwers en de producenten van aanhangwagens en opleggers.

De Nederlandse industrie staat in het buitenland bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. Nederlandse ondernemers maken gebruik van de nieuwste technologie en zijn in staat allerhande oplossingen te verzinnen voor de meest uiteenlopende vormen van gespecialiseerd vervoer. Voor vrijwel ieder transportprobleem kunnen de bedrijven een oplossing vinden. Met het groeien van de de sector ontstaat er eveneens een groeiende behoefte aan gekwalificeerd personeel. 

Schoenmaker blijf bij uw leest.

U wilt zich vanzelfsprekend richten op uw kernactiviteiten. In dit geval op het werven en selecteren van de juiste mensen op de juiste plekken. Een goed onderhouden netwerk is in uw branche bovendien een ‘must’. Werkzaamheden die niet tot deze kernactiviteiten behoren,  kunt u dan ook het beste uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. U heeft uw corebusiness, wij die van ons: het ondersteunen van uw backoffice. Payoffice kan onderstaande activiteiten van u overnemen:

  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne en op maat gebouwde softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie.  Dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. We beschikken bovendien over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat u met vragen altijd op ons terug kunt vallen.

Kennis maken?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in de carrosseriebouw.