Laad-, los- en overslag activiteiten

BACKOFFICE ONDERSTEUNING BIJ LAAD-, LOS EN OVERSLAG ACTIVITEITEN

Nederland is een doorvoerland. Met wel zestien (!) zeehavens waaronder één van de grootste ter wereld, én een internationaal vermaard vliegveld, is ons kleine kikkerlandje een belangrijke schakel tussen Amerika, Azië en Europa. Dat betekent niet alleen een logistieke uitdaging voor de transportondernemingen, het legt ook een zware druk op de specialisten in laad-, los en overslagactiviteiten. 

De vooruitzichten voor de Nederlandse  havenoverslagsector zijn rooskleurig. In de toekomst blijft Rotterdam koploper in Europa, dankzij de overslag van olie en containers. Per schip worden bovendien gemiddeld steeds meer containers gelost, samenhangend met de voortgaande schaalvergroting in de containervaart. Met het groeien van de containeroverslag ontstaat er eveneens een groeiende behoefte aan gekwalificeerd personeel. 

Focus op je eigen prioriteiten

U wilt zich vanzelfsprekend richten op uw kernactiviteiten. In dit geval op het werven en selecteren van de juiste mensen op de juiste plekken. Een goed onderhouden netwerk is in uw branche bovendien een ‘must’. Werkzaamheden die niet tot deze kernactiviteiten behoren,  kunt u dan ook het beste uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. U heeft uw corebusiness, wij die van ons: het ondersteunen van uw backoffice. Payoffice kan onderstaande activiteiten van u overnemen:

  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne en op maat gebouwde softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie.  Dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. We beschikken bovendien over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat u met vragen altijd op ons terug kunt vallen.

Kennis maken?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in het toerisme.