Landbouw

Backoffice uitbesteden in de landbouw

De sector akkerbouw maakt een enorme verandering door. Smart farming, precisielandbouw en innovatie zijn daar de oorzaak van. Duurzaam ondernemen speelt een belangrijke rol en digitalisering in de landbouw neemt een grote vlucht. Sinds 2014 is al meer dan 6,5 miljard dollar geïnvesteerd in bedrijven die oplossingen voor de digitale landbouw ontwikkelen. De landbouw vraagt tegenwoordig dan ook om andere oplossingen dan voorheen. Werkgevers moeten daarvan op de hoogte blijven. Dat vraagt tijd en energie. En die heeft u wellicht niet voldoende.

Uw backoffice uitbesteden. Waarom?

Omdat een ondernemer wil zich richten op zijn of haar core business! En in de stroomversnelling van de landbouw is dat vaak al moeilijk genoeg. Bovendien, en misschien wel belangrijker, is de agrarische uitzender veel tijd kwijt aan het verzorgen van salaris- en loonadministratie en wil hij zich liever focussen op het samenbrengen van vraag en aanbod, oftewel opdrachtgever en uitzendkracht.

Payoffice neemt de backoffice werkzaamheden graag van u over. Wij doen dat op basis van een gedegen samenwerking, in onderling overleg en geheel volgens uw wensen:

  • Wij zetten onze uitgebreide kennis van de uitzendbranche in voor uw uitzendbureau;
  • Het innen van facturen bij opdrachtgevers en de uitbetaling van de uitzendkrachten nemen wij van u over. Het benodigde geld schieten wij voor;
  • Wij verzorgen de administratie (urenbriefjes, loonadministratie, facturen, werkgeversafdrachten, contractbeheer e.d.);
  • Alle administratie en communicatie wordt uitgevoerd onder uw eigen bedrijfsnaam en huisstijl;
  • Wij kunnen ook de werving en selectie van de uitzendkrachten voor je verzorgen!
  • Wij voorzien in een deskundige helpdesk voor uw opdrachtgevers, uw uitzendkrachten en voor u zelf.

Goedkoper met Payoffice

Dankzij ons hypermoderne eigen softwarepakket levert de uitbesteding van je backoffice aan Payoffice tijdwinst én een mooie kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan u door en kunnen relevante documentatie inzien. We beschikken bovendien ook over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat wij uw uitzendkrachten altijd op tijd uitbetalen. De NEN 4400-1 certificering, waarmee wij aantonen dat wij onze financiële zaken goed op orde hebben, is daarvan het bewijs.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact met ons opnemen via  040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van ons bureau vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in de landbouw!