Post- en koerierbedrijven

Backoffice uitbesteden voor post- en koeriersbedrijven

Nederland telt maar liefst 14.000 transport- en koeriersbedrijven. Met de opkomst van internet, het verminderen van het aantal winkels en de opkomst van digitale grootgrutters als Bol.com, Amazon en Zalando, is het pakketvervoer uitgegroeid tot een miljarden business. Alleen al in Nederland werd 416 miljoen ton aan goederen vervoerd. Dat betekent niet alleen een logistieke uitdaging, het legt ook een zware druk op de duizenden grotere en kleine transportbedrijven die dagelijks flexwerkers inzetten in de almaar groeiende transportbranche.

De vooruitzichten zijn rooskleurig. Het pakketvervoer heeft een enorme vlucht genomen en de vraag om goed en gekwalificeerd personeel neemt navenant toe. Transport- en koeriersdiensten trekken alles uit de kast om de juiste chauffeurs aan boord te krijgen en juist dáár wil de ondernemer zijn aandacht op vestigen. 

Schoenmaker blijf bij uw leest.

U wilt zich vanzelfsprekend richten op uw kernactiviteiten en niet op zaken die niet tot uw core business behoren. Een goed onderhouden netwerk is in uw branche bovendien een ‘must’. Het zijn allemaal werkzaamheden die niet tot deze kernactiviteiten behoren. Deze kunt u dan ook het beste uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. Payoffice kan u ondersteunen bij het verzorgen van uw backoffice. Denkt u hierbij aan:

  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne en op maat gebouwde softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uw uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. Payoffice beschikt bovendien over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat u met vragen altijd op ons terug kunt vallen.

Kennis maken?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning!