Toerisme en recreatie

Backoffice uitbesteden in de toerisme- en recreatiebranche

De toerisme- en recreatiebranche is almaar groeiende. En ondanks dat de pandemie in 2020 zand in de motor strooide, twijfelt men er niet aan dat de branche zal herstellen. De vraag is echter wel ‘hoe?’. Gaan we terug naar het ‘geniet-gedrag’ van vóór de coronacrisis of wordt de consument soberder en houdt hij de hand op de knip? Het zijn vragen en trends waar uitzenders in de branche mee bezig moeten zijn.

Gelukkig zijn de vooruitzichten gunstig. De vrijetijdsindustrie is de sector van de toekomst en kan zich ontwikkelen tot dé banenmotor van de Nederlandse economie.n. De bestedingen van zowel dag- als verblijfsgasten bedragen jaarlijks vele tientallen miljarden euro’s. In samenhang daarmee heeft de sector ook een substantieel aandeel in de werkgelegenheid. Er ligt voor werk- en opdrachtgevers een behoorlijk uitdaging in het vooruitzicht om aan de grote vraag te voldoen.

Pieken in de zomermaanden

Het spreekt voor zich dat vooral de zomermaanden intensief zijn. Daarin wilt u zich natuurlijk het liefst bezighouden met uw éigen activiteiten. Acquisitie plegen, personeel werven, netwerken bijhouden, u heeft uw zaken natuurlijk graag op orde. Maar in deze korte periode heeft u ook te maken met de salaris- en loonadministratie voor uw uitzendkrachten, het opstellen en bewaken van contracten en de correcte uitbetaling van hun lonen. Activiteiten die bovendien niet alleen veel tijd eisen, maar ook nog eens vragen om deskundigheid en nauwkeurigheid.

Payoffice is een betrouwbare en ervaren backoffice ondersteuner. Wij ontwierpen én bouwden een eigen ICT-platform waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd. Deze online tool kunnen wij geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen en zó inrichten dat het voor al uw flexwerkers eenvoudig is te gebruiken. U vult de juiste gegevens in, zij voeren hun uren in en wij verzorgen  het verdere verloop van dit intensieve en tijdrovende proces. Het bespaart u tijd én geld.

Wat kan Payoffice voor ú betekenen?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bespreken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Het is en blijft namelijk maatwerk. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie en heeft u ook te allen tijde een vraagbaak waar u met uw uitdagingen een beroep op kunt doen. Wat we zoal nog meer voor u kunnen betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Meer weten?

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!