Tuinbouw

Backoffice ondersteuning in de tuinbouw

De werving en selectie van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende salarisadministratie en loonadministratie vereisen veel tijd en aandacht. Dat is in de tuinbouw niet anders. Het bijhouden van recente wet- en regelgeving, opstellen van jaaropgaven, verzorgen van loonstrookjes; het zijn activiteiten due uw éigen werkzaamheden in de weg staan. U koppelt liever vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in elkaar. Geen wonder dat u op zoek bent naar een bedrijf waar u de backoffice voor uw uitzendkrachten kunt uitbesteden.

Wat is backoffice ondersteuning precies?

Backoffice ondersteuning is een manier waarop u (onderdelen van) uw loon- en salarisadministratie uit kunt besteden. Payoffice neemt uw werknemers juridisch van u over met de bijbehorende administratieve werkzaamheden, de salaris-betalingen en arbeidsrechtelijke risico’s.  

Onze dienstverlening is geschikt voor alle ondernemers die met één of meerdere uitzendkrachten wil werken. Groot of klein en in iedere branche. Wij besparen u de moeite en tijd die in het verrichten van o.a. :

  • Werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten
  • Contacten onderhouden
  • Opstellen jaaropgaven
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Doorvoeren CAO-wijzigingen
  • Uitbetaling salarissen

Onze backoffice diensten

Dankzij ons eigen softwarepakket kunnen uw uitzendkrachten online hun gewerkte uren doorgeven enhun loonstrookjes inzien. Wij hoeven dus niet bij uw boerderij langs te gaan en evenmin hoeft u naar ons toe te komen voor de backoffice ondersteuning. En dat is maar goed ook, want voor veel van de landbouwers in onze standplaats in Eindhoven toch net iets te ver.

Meer weten over backoffice ondersteuning?

Backoffice ondersteuning biedt veel voordelen. Tijdwinst, meer focus op uw core business, veel minder kopzorgen, enz. Mocht u willen weten wat wij nog meer voor u kan betekenen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Payoffice B.V. Wij staan u graag te woord.