Administratie

Uw administratieve uitzendkrachten goed verzorgd

Een goede administratie is onmisbaar. Dat geldt voor ieder bedrijf in Nederland en de vraag naar ervaren en geschoold personeel is dan ook groot. Voor uitzendbedrijven is het een uitdaging om de juiste mensen te vinden en zo hun opdrachtgevers van dienst te zijn. Dat valt niet mee.

Uitzendbedrijven willen zich richten op het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd vraagt de administratie rondom de eigen uitzendkrachten natuurlijk ook veel tijd en aandacht. Vaak teveel zelfs. Wij zien nogdagelijks ondernemers worstelen met hun administratie terwijl zij zich moeten bezighouden met hun core business. Dat kan en moet anders.

Uw uitzendbureau runnen

U wilt zich vanzelfsprekend richten op uw kernactiviteiten. Een goed onderhouden netwerk is een vereiste om zowel de opdrachten als de juiste flexwerkers binnen te halen. Het zijn allemaal werkzaamheden die tijd en energie eisen en die u  dan ook beter kunt uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. Payoffice kan u ondersteunen bij het verzorgen van uw backoffice. Denkt u hierbij aan:

  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.
  • Tijdwinst en kostenbesparing

Eigen softwarepakket

Ons moderne en op maat gebouwde softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uw uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. Wij beschikken bovendien over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat u met vragen altijd op ons terug kunt vallen. Zo kunt u met een gerust hart gaan ondernemen.

Kennis maken?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning!