Visserij

Backoffice uitbesteden in de visserij

De Nederlandse visserij telt maar liefst 3.000 ondernemingen. Dit is inclusief 450 bedrijven in de verwerkende industrie, de groothandel en de detailhandel. De vraag naar (vooral duurzame) vis groeit en Nederland speelt een belangrijke logistieke rol tussen de vangst in Noord-Europa en de consumptie in het Zuiden. Door nieuwe ontwikkelingen, andere vistechnieken, lager energieverbruik door zuinigere schepen zijn de vooruitzichten voor deze branche gunstig.

Bovendien gaat het goed met de belangrijkste visgronden in de Noordzee. Het schrikbeeld van lege zeeën is onterecht en grote bedrijven werken samen met partijen als Greenpeace op het gebied van duurzame visserij. Het beter imago zorgt voor een groenede vraag en (dus) naar extra arbeidskrachten. Het vraagt van uitzendbedrijven in de visserij om creatieve oplossingen, tijd en energie. Het verzorgen van de administratie doet dat echter ook. Onnodig.

Uw backoffice in goede handen

Wanneer u uw backoffice aan ons uitbesteedt, nemen wij in goed overleg uw backoffice activiteiten over. In goed overleg bespreken wij welke delen van uw werving- en selectieprocedure en de daarbij behorende salaris- en loonadministratie, u uit handen nemen. U houdt uiteraard zelf de touwtjes stevig in handen. Zo kunt u zich maximaal concentreren op uw corebusiness: het samenbrengen van vraag en aanbod.

Maak gebruik van onze kwaliteiten

Dankzij ons hypermoderne eigen softwarepakket levert de uitbesteding van je backoffice aan Payoffice tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling. Dat dat altijd goed en zelfs sneller verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. We beschikken bovendien over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat u met vragen altijd op ons terug kunt vallen.

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in de visserij.