De voordelen van backoffice ondersteuning

De voordelen van backoffice ondersteuning

Wil jij een uitzendbureau beginnen of heb je al een uitzendbureau, dan weet je wellicht dat daar aardig wat bij komt kijken. Je hebt niet alleen te maken met het werven van klanten (bedrijven) en uitzendkrachten (flexwerkers), maar ook met de gehele administratie en wet- en regelgeving die erbij hoort.

Voor alles wat niet direct met het koppelen van vraag (de bedrijven) en aanbod (jouw uitzendkrachten) te maken heeft bestaat er een backoffice uitzendbureau. Deze kan je aan de ‘achterkant’ van jouw bureau veel werk uit handen nemen.

De voordelen van backoffice ondersteuning

  • Je hebt minder (vast) personeel nodig voor de algehele organisatie van je uitzendbureau, want Payoffice neemt je veel werk uit handen.
  • Je hebt je financiën snel, eenvoudig en goed op orde. Payoffice behandelt zaken zoals de urenbriefjes, loonuitbetalingen en facturering aan opdrachtgevers. Je hoeft ook geen financiële reserve te hebben om loon aan uitzendkrachten voor te schieten, omdat opdrachtgevers nou eenmaal altijd later betalen.
  • Jij kun je volledig storten op waar je goed in bent: het koppelen van vraag en aanbod. Zo kun je een volwaardige en betrouwbare partner zijn voor zowel opdrachtgever als werknemer.
  • Je hebt geen groot kantoorpand nodig. Je kunt zelfs, zeker in het begin, volstaan met een telefoon en laptop aan de keukentafel.
  • Je hoeft je niet te verdiepen in alle juridische zaken die het werken met (tijdelijke) personeel met zich meebrengt.
  • Payoffice neemt je graag mee in hun kennis van de uitzendbranche met al zijn kansen en valkuilen. Wij hebben een actieve helpdesk.
  • Je loopt minder bedrijfsrisico, omdat je niet te maken krijgt met langdurig zieke medewerkers, lastige ontslag procedures, aansprakelijkheid e.d.

Custom-made software pakket voor urenadministratie

Payoffice werkt met een speciaal voor ons ontworpen softwarepakket waarmee de urenbriefjes van uitzendkrachten verwerkt worden. De loonuitbetaling en de factureren is hier aan gekoppeld. Dat biedt veel voordelen, zoals het snel kunnen verwerken van de urenopgaven, is het minder foutgevoelig voor rekenfouten en biedt het goed geautomatiseerde overzicht per opdrachtgever en per uitzendkracht.

Personeelsadministratie uitzendbureau

Bij het voeren van een personeelsadministratie voor de flexmedewerkers van jouw uitzendbureau komt heel wat kijken. Bekijk de lijst onder bovenstaande link maar eens.

Laat jij dat alles liever over aan een gespecialiseerd backoffice uitzendbureau? Wij van Payoffice bouwen graag samen met jou aan een solide toekomst van jouw onderneming.

Wil je meer weten? Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden om je personeelsadministratie uit te besteden aan onze backoffice ondersteuning. Bel ons 040 3038500 of stuur een e-mail: info@payoffice.nl.

Waarom backoffice uitbesteden?

Wij helpen u met de back office

 Deskundig personeel

 Uw focus blijft gericht op het ondernemen

 Uw salarisadministratie keurig geregeld

 Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning

 Altijd scherpe tarieven