Amsterdam

Uw backoffice uitbesteden in Amsterdam

In Amsterdam kozen diverse uitzendbureaus Payoffice al als hun backoffice ondersteuner. Door hun administratieve werkzaamheden uit handen te geven, kunnen zij zich volledig richten op hun corebusiness: het vinden van de perfecte match tussen werkgevers en uitzendkrachten. Payoffice ontzorgt in deze samenwerking het uitzendbureau op het gebied van administratieve, juridische en financiële taken en verantwoordelijkheden.

Welke voordelen heeft het uitbesteden van uw backoffice?

  • U heeft minder (vast) personeel nodig, Payoffice neemt u veel werk uit handen.
  • U heeft financiën snel, eenvoudig en goed op orde. Payoffice verzorgt de urenbriefjes, loonuitbetalingen en de facturering aan opdrachtgevers.
  • U kunt zich volledig storten op uw eigen werkzaamheden: het koppelen van vraag en aanbod. Zo bent een volwaardige en betrouwbare partner voor zowel opdrachtgever als werknemer.
  • Geen groot kantoorpand nodig. U kunt zelfs, zeker in het begin, volstaan met een telefoon en laptop aan de keukentafel.
  • U hoeft zich niet te verdiepen in juridische zaken die het werken met (tijdelijke) personeel met zich meebrengt.
  • Payoffice neemt u graag mee in hun kennis van de uitzendbranche met al zijn kansen en valkuilen. Wij hebben een actieve helpdesk.
  • U loopt minder bedrijfsrisico, omdat u niet te maken krijgt met langdurig zieke medewerkers, lastige ontslag procedures, aansprakelijkheid e.d.

Goed ingericht maatwerk

Payoffice ontwierp en bouwde een eigen ICT-platform waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd. Dat kunnen wij, samen met u, geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen. Dat maakt werken met Payoffice efficiënt en betaalbaar.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Amsterdam