Baarn

Uw backoffice geheel verzorgd in Baarn

Het uitbesteden van uw backoffice bespaart u tijd. Heel veel tijd. Dat begint al bij het aanbieden van geldig contracten en loopt door tot en met de correcte uitbetaling van de salarissen. Onze professionals zijn experts op het gebied van deze administratieve processen, zorgen ervoor dat het gehele traject juridisch in orde is en dat het past binnen de geldende CAO. Dat zijn tijdrovende en complexe werkzaamheden die uw eigen activiteiten vaak in de weg staan.

Een betrouwbare backoffice is onmisbaar in de uitzendbranche. Uw flexwerkers verwachten op tijd en conform de afspraak uitbetaald te worden. Zij willen graag voortdurend inzicht in hun gegevens en aan het einde van het jaar verlangen zij een correcte jaaropgave. Dat betekent dat uw administratie voortdurend up-to-date moet zijn; een tijdrovende activiteit die u wellicht liever uit zou willen besteden. Daar zijn veel goede redenen voor te noemen:

Wat levert backoffice uitbesteden u op?

  • Tijdwinst, u laat Payoffice de administratieve werkzaamheden verrichten en ú kunt zich wijden aan uw corebusiness
  • Kennis en ervaring; met de backoffice ondersteuning van Payoffice kunt u 24/7 een beroep doen op de kennis en ervaring van onze specialisten
  • Zekerheid en geruststelling; u weet zeker dat uw backoffice tot in de puntjes verzorgd is
  • Liquiditeit: Payoffice verzorgt de verloning. Wij betalen uw uitzendkrachten al uit voordat úw klanten hun factuur nog moeten betalen. U hoeft dus niet voortdurend aan een ‘buffer’ te werken.

Hoe werkt het?

Als backoffice ondersteuner zijn wij een externe partij die de juridisch werkgever van uw uitzendkrachten wordt. Ze komen dus bij ons in dienst terwijl u de touwtjes zelf in handen houdt. U kunt zich richten op uw eigen werkzaamheden terwijl wij voor u de administratie verzorgen. En u zit nergens aan vast  Het gaat om een waterdichte constructie waar u op elk moment onder uit kunt. Wij maken een G-rekening voor uw organisatie aan en zijn kapitaalkrachtig, waardoor uw uitzendkrachten iedere maand keurig op dezelfde dag betaald worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bespreken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Uiteraard is het maatwerk en geheel op uw eigen situatie ingericht. U maakt echter ook kennis met alle andere voordelen die wij onze klanten bieden. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van ons eigen ICT platform, geniet u van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en doen wij nog veel meer voor u:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Baarn!

Wilt u ook meer weten over onze backoffice ondersteuning in Baarn? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!