Weert

Uw backoffice uitbesteden in Weert

Net over de Brabantse grens ligt De Poort van Limburg: Weert. Met ruim vijftigduizend inwoners in en om het gastvrije centrum is deze industriestad een verrassend leuke werkplek voor veel uitzendkrachten en flexwerkers. De talloze toeristische trekpleisters in de Peel, de diverse distributiecentra en bedrijven in de zakelijke dienstverlening, bieden volop werkgelegenheid. Dat vraagt van uitzenders om veel tijd en energie.

Uw uitzendkrachten onder de pannen

Weert is een geliefde plek. Het heeft dan ook alles om er in alle rust te werken, te wonen en te recreëren.  Dat betekent ook alles tot in detail moet zijn geregeld. De uitzendkrachten die u vandaag aan het werk kon zetten, zien graag dat alles goed is geregeld. Een betrouwbare backoffice-ondersteuning komt daarbij uitstekend van pas. Payoffice B.V. biedt u daarbij ondersteuning. Dat betekent veel minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden.

Wat doen wij voor u?

Als u kiest voor onze backoffice ondersteuning houdt u meer tijd over uw kerntaken. In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Payoffice ontwierp en bouwde een eigen ICT-platform waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd. Dat kunnen wij geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen. Dat maakt werken met Payoffice efficiënt en betaalbaar.

Backoffice ondersteuning in Weert!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Weert kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!