Amersfoort

Uw backoffice uitbesteden in Amersfoort

Met ruim 150.000 inwoners is Amersfoort een geliefde woon- en werkplek voor jong en oud. Niet verwonderlijk want met het historische centrum, diverse toeristische attractues in en om de stad, het brede aanbod horecagelegenheden en een gezonde economische basis, is Amersfoort aantrekkelijk voor iedereen.

De zorg voor uw uitzendkrachten uit handen geven

Van heinde en verre komt men het geluk beproeven in en om het oude centrum van Amerfsoort.  En de trek naar de grote stad neemt dan weliswaar iets af, het blijft voor (tijdelijke) arbeidskrachten van groot belang dat alles tot in detail is geregeld. Concurrentie ligt per slot van rekening op de loer. Een betrouwbare backoffice-ondersteuning komt daarbij uitstekend van pas.

Payoffice B.V. biedt u op een efficiënte en professionele manier ondersteuning, bijvoorbeeld bij uw loon- en salarisadministratie. Wij nemen de werknemers van u over en dat betekent veel minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw eigen doelstellingen te behalen. U heeft geen omkijken meer naar de administratie maar u heeft de touwtjes wél stevig in handen.

Richt je op je eigen werkzaamheden

Als u kiest voor onze backoffice ondersteuning, houdt u meer tijd over uw kerntaken. In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Softwarepakket maakt het nog makkelijker

Ons moderne eigen softwarepakket, dat geheel op uw eigen specifieke situatie wordt ingericht, levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens hun uitbetaling en de bijbehorende salaris- en loonadministratie . Onze NEN 4400-1 certificering toont aan dat dat onze financiële zaken goed op orde zijn.

Backoffice uitbesteden in Amersfoort

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Amersfoort kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag bespreken wij met u welke diensten wij nog meer kunnen bieden.