Apeldoorn

UW BACKOFFICE UITBESTEDEN IN APELDOORN

Met bijna 160.000 inwoners, grote ondernemingen en talloze topattracties als  Kinderpretpark Julianatoren, Apenheul en natuurlijk Paleis het Loo is Apeldoorn een geliefde stad om te wonen en te werken voor jong en oud. Ook cultuurliefhebbers kunnen in Apeldoorn hun hart ophalen: poppodium Gigant, expositiecentrum ACEC, cultuurhuis CODA én Theater Orpheus zitten op steenworp afstand van elkaar en zijn een bezoekje meer dan waard.

Tijdwinst

U heeft uw zaken natuurlijk graag op orde en als ondernemer houdt u de touwtjes graag zelf in handen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Er zijn echter activiteiten die veel tijd en aandacht eisen maar niet tot uw corebusiness horen. Denk aan de salarisadministratie en loonadministratie voor uw uitzendkrachten, het opstellen en bewaken van contracten en wijzigingen in de CAO doorvoeren. Activiteiten die bovendien niet alleen veel tijd eisen, maar ook nog eens vragen om deskundigheid en nauwkeurigheid.

Payoffice ontwierp én bouwde een eigen ICT-platform waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd. Deze online tool kunnen wij geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen en zó inrichten dat het voor al uw flexwerkers eenvoudig is te gebruiken. U vult de juiste gegevens in, zij voeren hun uren in en Payoffice verzorgt het verdere verloop van dit intensieve en tijdrovende proces.

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Wat doet Payoffice?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bespreken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

Backoffice ondersteuning in Veldhoven!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Apeldoorn kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!