Delft

Uw backoffice uitbesteden in Delft

Een betrouwbare backoffice is onmisbaar in de uitzendbranche. Uw uitzendkrachten verwachten op tijd en conform de afspraak uitbetaald te worden. Zij willen graag voortdurend inzicht in hun gegevens en aan het einde van het jaar verlangen zij een correcte jaaropgave. Dat betekent dat uw administratie voortdurend up-to-date moet zijn; een tijdrovende activiteit die u beter kunt uitbesteden.

4 redenen om uw backoffice uit te besteden:

  • Tijdwinst, u laat Payoffice de administratieve werkzaamheden verrichten en ú kunt zich wijden aan uw corebusiness
  • Liquiditeit: Payoffice verzorgt de verloning. Wij betalen uw uitzendkrachten al uit voordat úw klanten hun factuur nog aan u betalen. U hoeft dus niet voortdurend aan een ‘buffer’ te werken. Dat geeft u bovendien flexibele slagkracht.
  • Kennis en ervaring; met de backoffice ondersteuning van Payoffice kunt u 24/7 een beroep doen op de kennis en ervaring van onze specialisten
  • Zekerheid en geruststelling; u weet zeker dat uw backoffice tot in de puntjes verzorgd is

Richt je op je eigen core business

Als u kiest voor onze backoffice ondersteuning, houdt u meer tijd over uw kerntaken. In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

ICT pakket op maat

Ons moderne eigen softwarepakket, dat u geheel nar eigen wens in kunt delen, levert u tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens hun uitbetaling en de bijbehorende salaris- en loonadministratie . Onze NEN 4400-1 certificering toont aan dat dat onze financiële zaken goed op orde zijn.

Uw Backoffice uitbesteden in Delft

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Delft kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag bespreken wij met u welke diensten wij nog meer kunnen bieden.