Meierijstad

Backoffice ondersteuning in Meierijstad

Meierijstad. De naam ontstond in 2017 na de fusie van de drie gemeenten Schijndel Sint Oedenrode en Veghel.  Met ruim 80.000 inwoners is Meierijstad inmiddels de zevende stad van Noord Brabant en barst het uit haar voegen van de bekende bedrijven. Vooral door de gunstige ligging onder de rook van Eindhoven is het er bovendien het hele jaar door gezellig druk. Bedrijvigheid volop dus!

Met onze professionele backoffice ondersteuning hoeft u zich ook in Meierijstad niet meer druk te maken om de tijdrovende en complexe salarisadministratie van uw uitzendkrachten. Dat betekent tijdwinst. Tijd die u graag besteedt aan uw eigen onderneming en uw eigen kernactiviteiten. Onze betrouwbare backoffice specialisten nemen de dagelijkse (administratieve) ondersteuning van uw uitzendkrachten volledig uit handen zodat u zich kunt richten op uw eigen core-business.

Wat is backoffice ondersteuning?

De salaris- en loonadministratie kosten tijd. Payoffice B.V. biedt op een efficiënte en  professionele manier ondersteuning bij uw loon- en salarisadministratie. Wij zijn landelijk actief en dankzij ons eigen softwarepakket heeft u, net als uw uitzendkrachten in Meierijstad, toegang tot alle relevante informatie en kunt u wijzigingen doorgeven. Telefonisch staan wij ter beschikking om uw vragen én die van uw uitzendkrachten te beantwoorden. Dat betekent voor u veel minder zorgen, een flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw flexibele medewerkers tevreden aan het werk te houden.

Wij doen het voor u.

In een geheel vrijblijvend onderhoud lichten wij graag toe wat Payoffice voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. Wat kunnen we nog meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven;
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Meierijstad

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Meierijstad kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!