Beverwijk

Ervaar de voordelen van backoffice ondersteuning in Beverwijk

Een betrouwbare backoffice is onmisbaar in de uitzendbranche. Uw flexwerkers verwachten op tijd en conform de afspraak uitbetaald te worden en verlangen voortdurend inzicht in hun gegevens. Aan einde van het jaar verlangen willen zij een correcte jaaropgave en te allen tijd moeten ze moeiteloos een verlofaanvraag kunnen doen. Dat betekent dat uw administratie voortdurend up-to-date moet zijn; een tijdrovende activiteit die u wellicht liever uitbesteedt? Daar zijn veel goede redenen voor te noemen:

U bespaart tijd

Uw medewerkers moeten iedere maand worden uitbetaald dus je bent iedere maand uren kwijt aan de administratie. Kostbare uren die je juist goed kunt gebruiken als ondernemer, bijvoorbeeld om uw netwerk uit te breiden en acquisitie te plegen.

Administratie uitstekend verzorgd

Ondanks slimme salarisverwerkingssoftware blijft het mensenwerk om de juiste personeelsadministratie bij te houden. Je kunt gemakkelijk een foutje maken bij het aanmelden van een nieuwe medewerker of het wijzigen van het salaris. Kleine foutjes kunnen echter grote (financiële) gevolgen hebben voor uw onderneming. Als u de backoffice uitbesteedt aan Payoffice, kunt u er vanuit gaan dat alles goed is geregeld. Dat maakt het werken lekker zorgeloos.

Altijd op de hoogte van wet- en regelgeving

Weet u waar uw zwangere medewerkster recht op heeft volgens de wet? Of hoe hoog de transitievergoeding is die u moet betalen aan een medewerker die vertrekt? Het is de taak van Payoffice om van alle wetten en regels omtrent personeel en arbeid op de hoogte te zijn en dit toe te passen op uw situatie. Zo weet u zeker dat u aan al uw verplichtingen als werkgever voldoet en voorkomt u ongewenste naheffingen van de Belastingdienst.

Betere liquiditeit

Payoffice verzorgt voor u de verloning van de uitzendkrachten. Wij betalen uw uitzendkrachten al uit voordat úw klanten hun factuur nog moeten betalen en U hoeft dus niet voortdurend aan een ‘buffer’ te werken. Dat betekent niet alleen meer rust, u kunt die financiële middelen investeren in de toekomst!

Juridisch werkgeverschap

Payoffice neemt de backoffice werkzaamheden van u over. Het juridisch werkgeverschap komt bij óns te leggen en daarmee zijn wij ook verantwoordelijk voor zijn of haar loon- en salarisadministratie. Uiteraard is dat maatwerk en geheel op uw eigen situatie ingericht. In een geheel vrijblijvend onderhoud bespreken we ook alle andere voordelen die wij onze klanten bieden. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van ons eigen ICT platform PayThr, geniet u van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en doen wij nog veel meer voor u:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Beverwijk!

Wilt u ook meer weten over onze backoffice ondersteuning in Beverwijk? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!