Eindhoven

BACKOFFICE ONDERSTEUNING  IN EINDHOVEN

Eindhoven is ‘booming’. Was Philips ooit de grootste werkgever van de Brabantse ‘lichtstad’, inmiddels zijn grote tech-bedrijven als ASML en NXP er uitgegroeid tot de grootste internationale werkgevers. Met meer dan 40.000 expats en de enorme wil om door te groeien, is Brainport Eindhoven een bruisende en florerende gemeente geworden die werk biedt aan tienduizenden werknemers en flexwerkers. Voor uitzendbureaus is deze derde Economische Regio van Nederland dan ook één van de meest aantrekkelijke vestigingsplaatsen in Nederland.  

Wat doen wij?

Payoffice B.V. is een bekende backoffice ondersteuner voor uitzendorganisaties in Eindhoven en omstreken. Met een schat aan kennis en ervaring én een zelf ontwikkeld hypermodern softwarepakket bieden wij onze tientallen opdrachtgevers in de uitzendbranche advies en hulp bij de inrichting en uitvoering van hun backoffice. U bespaart tijd en energie door o.a. onderstaande werkzaamheden aan ons uit te besteden:

  • Het opstellen en bewaken van contracten met uitzendkrachten;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Hoe werkt het?

Als backoffice ondersteuner zijn wij een externe partij die de juridisch werkgever van uw uitzendkrachten wordt. Ze komen dus bij ons in dienst terwijl u de touwtjes zelf in handen houdt. U kunt zich richten op uw eigen werkzaamheden terwijl wij voor u de administratie verzorgen. En u zit nergens aan vast  Het gaat om een waterdichte constructie waar u op elk moment onder uit kunt. Wij maken een G-rekening voor uw organisatie aan en zijn kapitaalkrachtig, waardoor uw uitzendkrachten iedere maand keurig op dezelfde dag betaald worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons dienstenpakket? Neem dan vandaag nog contact op. Wij komen met plezier in Eindhoven langs om de mogelijkheden te bespreken.