Harlingen

Backoffice uitbesteden in Harlingen

De voortdurend veranderende wensen van de consument vereisen alle tijd en energie van uitzenders. Dat geldt ook voor het uitbesteden van de backoffice in Harlingen natuurlijk.  Daar moeten uitzendbureaus in meebewegen. De verzorging van hun eigen backoffice staat dat aanpassingsvermogen vaak in de weg. Terwijl zij zich moeten én willen richten op hun eigen corebusiness, zijn zij vaak nog teveel bezig met de administratie rondom hun uitzendkrachten. Het overdragen van de backoffice aan een gespecialiseerde partij betekent dat u afstand kunt nemen van bijvoorbeeld:

  • De loon- en salarisadministratie;
  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Zekerheid

Als zekerheid je lief is, is het vastleggen van afspraken in een arbeidscontract dus niet iets wat je even snel als formaliteit moet afdoen. Sterker nog, het is nog veel verstandiger om het opstellen van deze juridisch complexe documenten uit te besteden aan een extern bedrijf. Payoffice kan dit belangrijke onderdeel van uw backoffice in Harlingen van u overnemen. Dat bespaart tijd, energie, juridische strijd en dus veel geld en kopzorgen. Zo heeft u ook weer alle tijd om u te richten op uw eigen kernactiviteit; het koppelen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Een betrouwbare backoffice is dan ook onmisbaar in de uitzendbranche. Uw flexwerkers in Harderwijk verwachten op tijd en conform de afspraak uitbetaald te worden. Zij willen graag voortdurend inzicht in hun gegevens en aan het einde van het jaar verlangen zij een correcte jaaropgave. Dat betekent dat uw administratie voortdurend up-to-date moet zijn; een tijdrovende activiteit die u wellicht liever uit zou willen besteden. Daar zijn veel goede redenen voor te noemen:

Tijdwinst en kostenbesparing

Dankzij ons eigen softwarepakket levert de uitbesteding van uw backoffice tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt ook de uitbetaling en de administratie. We beschikken bovendien over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat je met vragen altijd op ons terug kunt vallen. Je kunt met een gerust hart weer gaan ondernemen.

Meer weten?

De traditionele manier van werken en zakendoen is aan verandering onderhevig. Je zult moeten bijblijven en dat kan door de backoffice uit te besteden. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij bieden graag de ondersteuning die je zoekt.  Vraag een vrijblijvend gesprek aan en neem contact op: 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning.