Maastricht

Ervaar ook de voordelen van backoffice ondersteuning in Maastricht

Maastricht…. Het is misschien wel de meest romantische stad van Nederland. Met het Vrijthof, de stromende Maas, de terrasjes, pittoreske pleintjes; de parel van Limburg is een internationale hotspot voor jong en oud. Maar ook voor ondernemers is Maastricht, ook door de internationale ligging, een meer dan interessante vestigingsplaats. Talloze uitzendbureaus hebben er hun intrek genomen en werken er dagelijks aan het samenbrengen van het almaar groeiende vraag en aanbod.

Een betrouwbare backoffice is daarbij onmisbaar. Je hebt minder (vast) personeel nodig voor de algehele organisatie van je uitzendbureau want we nemen je veel werk uit handen. Je hebt je financiën snel, eenvoudig en altijd goed op orde en Payoffice verzorgt de urenbriefjes, loonuitbetalingen en facturering aan opdrachtgevers. Dat scheelt dus zeeën aan tijd waarin je je straks volledig kunt storten op waar je goed in bent! Je hoeft ook geen financiële reserve te hebben om loon aan uitzendkrachten voor te schieten, omdat opdrachtgevers nou eenmaal altijd later betalen. Die verloning verzorgen wij, net als alle andere juridische zaken die het werken met (tijdelijke) personeel met zich meebrengt.

Wat kan Payoffice voor u betekenen?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bespreken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen.  Uiteraard betreft het maatwerk en kunnen wij het geheel op uw eigen situatie inrichten. U maakt echter ook kennis met alle andere voordelen die wij onze klanten bieden. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van ons eigen ICT platform, geniet u van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en doen wij nog veel meer voor u:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Maastricht!

Wilt u ook meer weten over onze backoffice ondersteuning in Maastricht? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!