Medemblik

Uw backoffice uitbesteden in Medemblik

Met de groeiende vraag naar geschikte flexwerkers is ook de vraag naar een goed functionerende  backoffice in Medemblik toegenomen. Diverse ondernemers lieten zich door Payoffice al informeren over de mogelijkheid tijdrovende activiteiten als de loon- en salarisadministratie uit te besteden.

Backoffice ondersteuning levert tijdwinst op

Tijdrovende maar essentiële activiteiten als het opzetten en bijhouden van een loon- en salarisadministratie of  het verzorgen van jaaropgaven, zijn noodzakelijk maar behoren natuurlijk niet tot uw kérn-activiteiten. Per slot van rekening houdt u zich liever bezig met het koppelen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt en het bouwen aan uw netwerk.

Ondersteuning door Payoffice biedt daarvoor een geschikte oplossing. Wij nemen u die administratieve taken uit handen en adviseren u op het gebied van personeelszaken. Door gebruik te maken van een (door ons zelf ontworpen en gebouwd) ICT pakket PayThr kunt u bovendien het overgrote deel van uw repeterende werkzaamheden met een gerust hart overdragen aan Payoffice. Zo kunt u zich richten op uw eigen prioriteiten.

Op welke manier kan Payoffice u ondersteunen? In een geheel vrijblijvend onderhoud lichten wij graag toe waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Denkt u aan ondersteuning bij:

  • Het verstrekken van jaaropgaven;
  • Ontslagprocedures;
  • CAO- en wetswijzigingen;
  • Loondoorbetaling bij ziekte;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Softwarepakket PaytHR

Ons moderne eigen softwarepakket PaytHR levert u tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de verloning en de administratie. En dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn.

Een bijkomend voordeel: omdat wij de verloning voor u verzorgen, hoeft u daarvoor zelf niet maandelijks een bedrag voor opzij te zetten. Wij schieten dat als het ware voor. U bent dus ook niet afhankelijk van de betaling door uw opdrachtgevers en kunt uw geld dus zo makkelijker investeren in uw eigen onderneming. 

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Medemblik.