Middelburg

Uw administratie zorgeloos uitbesteed aan een professionele partij

Het uitbesteden van uw backoffice bespaart u tijd. Heel veel tijd. Dat begint al bij het aanbieden van geldig contracten en loopt door tot en met de correcte uitbetaling van de salarissen. Onze professionals zijn experts op het gebied van deze administratieve processen, zorgen ervoor dat het gehele traject juridisch in orde is en dat het past binnen de geldende CAO. Dat zijn tijdrovende en complexe werkzaamheden die uw eigen activiteiten vaak in de weg staan.

Een correcte administratie is een must. Uw flexibele medewerkers moeten worden gefaciliteerd  en hun documentatie dient tot in detail te zijn geregeld. Risico’s wilt u uitsluiten en concurrentie ligt op de loer. Ontevreden of ongelukkige flexwerkers stappen zonder scrupules over naar een andere partij als u de zaken niet op orde heeft.  Payoffice biedt u hulp bij die backoffice. Dat betekent minder zorgen, enorme tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten aan u te binden.

Dankzij ons zelf ontworpen en gebouwde software pakket is het doorgeven van uren voor uw uitzendkrachten een eenvoudige bezigheid. Bovendien hebben zij zo ook doorlopend inzicht in de opbouw en uitbetaling van hun salaris, vakantiegeld en hun jaaropgave. Uiteraard nemen wij ook de verstrekking van al die documenten van u over.

Wat doen wij nog meer?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Dat is maatwerk dat we graag samen met u in kaart brengen. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen.  Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Middelburg!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Middelburg kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!