Moerdijk

UW BACKOFFICE UITBESTEDEN IN MOERDIJK

Met het uitbesteden van de backoffice in Moerdijk geeft u (een deel van) uw loon- en salarisadministratie uit handen aan een andere partij; een backoffice bureau. De tijd die u voorheen kwijt was aan uw administratieve werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het opstellen van jaaropgaven en loonstroken en de uitbetaling van salarissen, heeft u dan over. Die tijd kunt u dan weer mooi steken in uw eigen kernactiviteiten zoals het werven van nieuwe flexkrachten en uw relatiebeheer. Met het uitbesteden van uw backoffice gunt u uzelf weer de tijd en ruimte om te ondernemen.

Als uitzender hoeft u dan alleen nog maar de urenstaten en personeels­mutaties van uw flexwerkers en uw eigen medewerkers hoeft bij te houden en aan ons door te geven.  Hiervoor maken wij gebruik van een modern platform, PaytHr, waarop u, net als uw medewerkers en uw uitzendkrachten, eenvoudig inzicht heeft in alle gegevens. Payoffice verzorgt op basis van de ingevoerde en gecontroleerde data vervolgens o.a. de loonstroken en de jaaropgaven en de loonbelastingaangifte. En mocht er iets wijzigen in in de wet- en regelgeving of in de verplichte cao voor uw bedrijfstak, dan verwerken wij die in de administratie. Daar heeft u dus helemaal geen omkijken meer naar.

Specialistische kennis in huis halen

Payoffice neemt u de administratie van uw flexwerkers uit handen en helpt u bij uw salaris- en loonadministratie en bijvoorbeeld bij het opstellen en beheren van contracten en het bemiddelen bij langdurig ziekte en ontslag. Onderdelen in uw bedrijfsvoering die veel tijd kosten en waarvoor u wellicht de specialistische kennis niet in huis heeft. U kiest zelf wat u aan Payoffice uitbesteedt. Dat heeft een aantal belangrijke voordelen:

De voordelen van backoffice uitbesteden aan Payoffice

Voor ondernemers is het besparen van tijd en het gebrek aan kennis omtrent de wet -en regelgeving de belangrijkste reden om de salarisadministratie uit te besteden.

U bespaart tijd!

Uw medewerkers moeten iedere maand worden uitbetaald dus u bent iedere maand uren kwijt aan de administratie. Kostbare uren die u juist goed kunt gebruiken als ondernemer, bijvoorbeeld om uw netwerk uit te breiden en acquisitie te plegen.

Wij hebben kennis van wet -en regelgeving

Het is onze taak om op de hoogte te zijn van alle wetten en regels omtrent personeel en arbeid en dit toe te passen op uw situatie. Zo weet u zeker dat u aan al uw verplichtingen als werkgever voldoet en voorkomt u bijvoorbeeld ongewenste naheffingen van de Belastingdienst.

Antwoord op al u vragen

Weet jij waar uw zwangere medewerkster recht op heeft volgens de wet? Of hoe hoog de transitievergoeding is die u moet betalen aan een medewerker die vertrekt? Als u dit zelf moet uitzoeken kost dat veel tijd. Payoffice staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden.

Ons eigen platform PaytHR

Ondanks slimme salarisverwerkingssoftware blijft het mensenwerk om de juiste personeelsadministratie bij te houden. U kunt gemakkelijk een fout maken bij het aanmelden van een nieuwe medewerker of het wijzigen van het salaris. Kleine foutjes kunnen echter grote (financiële) gevolgen hebben voor uw bedrijf. Als u de backoffice uitbesteedt aan Payoffice, kun u er vanuit gaan dat alles goed is geregeld. En dat de Jaaropgaves correct zijn.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in Moerdijk? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als het gaat om het uitbesteden van uw uitzendkrachten administratie. Via de e-mail zijn wij te bereiken op info@payoffice.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 040 – 30 38 500.