Montfoort

Uw backoffice uitbesteden in Valkenswaard

Personeel in dienst nemen neemt plichten met zich mee. Je krijgt te maken met cao’s, wetgeving, ziekterisico, pensioenen, contractverplichtingen, enzovoorts. Het opdoen van ervaring met én het secuur uitvoeren van al die activiteiten vergt veel tijd en energie die je natuurlijk liever besteedt aan je eigen prioriteiten: activiteiten die wél direct bijdragen aan de groei en omzet van je uitzendbureau. Denk bijvoorbeeld aan het werven van kandidaten en het begeleiden van inleners.

Je kunt die ‘backoffice activiteiten’ van jouw uitzendbureau uitbesteden. Payoffice neemt in dat geval de administratieve en financiële belasting over. Dat bespaart je ontzettend veel tijd en energie.  Maar er zijn nog veel meer voordelen:

Payoffice verzorgt de voorfinanciering

Om de lonen van de uitzendkrachten vooruit te kunnen uitbetalen (dus voordat de inlener betaalt), heb je voldoende liquide middelen nodig. En die kunnen flink oplopen. Als je de backoffice uitbesteedt aan Payoffice, zorgen wij voor die voorfinanciering. Dat geeft veel rust én het biedt je de mogelijkheid om in iets anders te kunnen investeren.

Minder risico

Iemand in dienst nemen betekent een grote verantwoordelijkheid. En het is riskant. Een zieke of arbeidsongeschikte uitzendkracht kan grote financiële gevolgen hebben. Als je samenwerkt met Payoffice, dan is dat risico voor ons. Dat geldt ook voor je debiteurenrisico. Stel dat een inlener je niet betaalt, dan heb je daar geen zorgen om. Payoffice lost dat voor je op.

Payoffice weet wat er speelt

CAO’s en wet- en regelgeving veranderen voortdurend. Je moet als uitzender dus altijd je kennis goed op peil houden. Dat valt in de praktijk echter niet mee. Het is soms ingewikkeld en een foutje ligt op de loer. Als je je backoffice uitbesteedt aan Payoffice, geef je die zorgen en de bijbehorende risico’s uit handen. Dat biedt rust.

Lekker werken aan je eigen onderneming

Als je kiest voor onze backoffice ondersteuning, dan houd je meer tijd over voor je kerntaken. In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor je kan betekenen om het je nog makkelijker te maken. Zelf doen lijkt wellicht voordeliger, maar als je alle factoren meerekent, is het uitbesteden van je backoffice helemaal niet zo duur. Denk dan aan zaken als personeelskosten voor een administratief medewerker of de aanschaf van specifieke software voor salarisadministratie en -uitbetaling. Tegen een aantrekkelijk tarief neemt Payoffice werkzaamheden uit handen zoals:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Montfoort!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Montfoort kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!