Rotterdam

Ervaar de voordelen van backoffice ondersteuning door Payoffice

Nederland is een doorvoerland. En Rotterdam is met één van de grootste havens ter wereld een belangrijke schakel tussen Amerika, Azië en Europa. Dat betekent niet alleen een uitdaging voor de transportondernemingen, het biedt ook veel werk en kansen in andere sectoren in de almaar groeiende Rotterdamse regio. Van heinde en verre komen jonge enthousiaste professionals aan het werk via de talloze uitzendbureaus.

Een betrouwbare backoffice is onmisbaar. Je hebt minder (vast) personeel nodig voor de algehele organisatie van je uitzendbureau want we nemen je veel werk uit handen. Je hebt je financiën snel, eenvoudig en altijd goed op orde en Payoffice verzorgt de urenbriefjes, loonuitbetalingen en facturering aan opdrachtgevers. Dat scheelt dus zeeën aan tijd waarin je je straks volledig kunt storten op waar je goed in bent! Je hoeft ook geen financiële reserve te hebben om loon aan uitzendkrachten voor te schieten, omdat opdrachtgevers nou eenmaal altijd later betalen. Die verloning verzorgen wij, net als alle andere juridische zaken die het werken met (tijdelijke) personeel met zich meebrengt.

Wat kan Payoffice voor u betekenen?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bespreken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen.  Uiteraard betreft het maatwerk en kunnen wij het geheel op uw eigen situatie inrichten. U maakt echter ook kennis met alle andere voordelen die wij onze klanten bieden. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van ons eigen ICT platform, geniet u van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en doen wij nog veel meer voor u:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Rotterdam!

Wilt u ook meer weten over onze backoffice ondersteuning in Rotterdam? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!