Sliedrecht

Uw backoffice uitbesteden in Sliedrecht

De backoffice is een essentieel onderdeel van uw uitzendonderneming. Het omvat alle administratieve, financiële en juridische zaken zoals de verloning van werknemers en de facturatie aan klanten; tijdrovende werkzaamheden die ook nog eens veel zorgvuldigheid eisen. Als je die backoffice uitbesteedt aan Payoffice, dan nemen wij deze werkzaamheden van je over. Dat hoort namelijk bij het juridisch werkgeverschap. Door dat over te dragen aan Payoffice, bespaar je je dus niet net alleen heel veel tijd, maar ook zorgen. Je kunt je weer volledig concentreren op je eigen business.

De uitzendkracht komt dus bij Payoffice in dienst. Onze rol begint dus al bij het aanbieden van geldig contracten en loopt door tot en met de correcte uitbetaling van hun salarissen. Onze experts op het gebied van deze administratieve processen, zorgen ervoor dat dat gehele traject juridisch in orde is en dat het past binnen de geldende CAO. Daar hoef je je dus niet meer druk om te maken. Bovendien hoef je, wanneer u uw backoffice uitbesteedt, geen buffer op te bouwen voor de verloning: Payoffice betaalt de medewerkers al uit voordat je klanten hun facturen aan jou betalen. Heel fijn voor uw liquiditeit!

De voordelen van het uitbesteden van uw backoffice

  • Tijdwinst, u laat Payoffice de administratieve werkzaamheden verrichten en ú kunt zich wijden aan uw corebusiness
  • Kennis en ervaring; met de backoffice ondersteuning van Payoffice kunt u 24/7 een beroep doen op de kennis en ervaring van onze specialisten
  • Zekerheid en geruststelling; u weet zeker dat uw backoffice tot in de puntjes verzorgd is
  • Liquiditeit: Payoffice verzorgt de verloning. Wij betalen uw uitzendkrachten al uit voordat úw klanten hun factuur nog moeten betalen. U hoeft dus niet voortdurend aan een ‘buffer’ te werken.

PayThr: een gloednieuw Eigen platform

Uw flexwerkers verwachten op tijd en conform de afspraak uitbetaald te worden. Zij willen graag voortdurend inzicht in hun gegevens en aan het einde van het jaar verlangen zij een correcte jaaropgave. Dat betekent dat uw administratie voortdurend up-to-date moet zijn.

Dankzij ons zelf ontworpen en gebouwde software pakket PayTHr is het doorgeven van uren voor uw uitzendkrachten een eenvoudige bezigheid. 24/7 hebben zij inzicht in de opbouw en uitbetaling van hun salaris, vakantiegeld en hun jaaropgave. Dat geldt ook voor úw medewerkers. Zij controleren en accorderen de gegevens en met een druk op de knop is uw administratie up-to-date. Dat bespaart u zeeën van tijd. 

Wat doet Payoffice nog meer?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Dat is uiteraard maatwerk en kan dus geheel op uw eigen situatie worden afgestemd en ingericht. Payoffice verricht o.a. de volgende activiteiten wanneer u uw backoffice aan ons uitbesteedt :

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Wilt u meer weten over onze backoffice ondersteuning in Sliedrecht?

Nieuwsgierig geworden? Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Sliedrecht kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!