Sluis

Uw backoffice geheel verzorgd in Sluis

Het werken met uitzendkrachten is arbeidsintensief. Dat begint al bij werving en selectie en het aanbieden van geldig contracten en loopt door tot en met de correcte uitbetaling van hun salarissen en de bijhorende loon- en salarisadministratie. De professionals van Payoffice op het gebied van deze processen, zorgen ervoor dat het gehele traject juridisch in orde is en dat het past binnen de geldende CAO. Bovendien hoeft u, wanneer u uw backoffice uitbesteedt, geen buffer op te bouwen voor de verloning: Payoffice betaalt uw medewerkers al uit voordat uw klanten hun facturen aan u betalen. Dat maakt ondernemen met Payoffice zorgeloos.

Een betrouwbare backoffice is onmisbaar in de uitzendbranche.

Uw flexwerkers willen graag voortdurend inzicht in hun gegevens en aan het einde van het jaar verlangen zij een correcte jaaropgave. Dat betekent dat uw administratie voortdurend up-to-date moet zijn; een tijdrovende activiteit die u beter kunt besteden. Daar zijn veel goede redenen voor te noemen:

Waarom zou u uw backoffice uitbesteden?

  • Liquiditeit: Payoffice verzorgt de verloning. Wij betalen uw uitzendkrachten al uit voordat úw klanten hun factuur nog moeten betalen. U hoeft dus niet voortdurend aan een ‘buffer’ te werken;
  • Tijdwinst! Payoffice verricht de administratieve werkzaamheden en ú kunt zich ondertussen wijden aan uw corebusiness;
  • Kennis en ervaring; kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben. Met de backoffice ondersteuning van Payoffice kunt u 24/7 een beroep doen op de kennis en ervaring van onze specialisten en voorkomt u tegenslagen;
  • Zekerheid en geruststelling; u weet zeker dat uw backoffice tot in de puntjes verzorgd is.

PaytHR: ons eigen platform

Dankzij ons zelf ontworpen en gebouwde software pakket PayTHr is het doorgeven van uren voor u en voor uw uitzendkrachten een eenvoudige bezigheid. 24/7 heeft iedereen  inzicht in de opbouw en uitbetaling van hun salaris, vakantiegeld en hun jaaropgave. Het betekent dat u deze activiteiten aan ons kunt overdragen en u kunt richten op het werven van de juiste mensen bij de juiste bedrijven.

Wat doet Payoffice nog meer?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Dat kan uiteraard geheel op uw eigen situatie worden afgestemd en ingericht. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen.  Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. 

Payoffice verricht bovendien de volgende activiteiten :

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Wilt u meer weten over backoffice ondersteuning in Sluis?

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Sluis kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!