Tiel

UW ADMINISTRATIE UITBESTEDEN IN TIEL

Met het uitbesteden van de backoffice in Tiel geeft u alle administratieve taken uit handen. De tijd die u voorheen kwijt was aan deze administratieve taken, zoals bijvoorbeeld het opstellen van jaaropgaven en loonstroken, heeft u dan over. Deze tijd kunt u steken in uw eigen kernactiviteiten zoals het werven van nieuwe flexkrachten en uw relatiebeheer. Met het uitbesteden van uw backoffice gunt u uzelf weer de tijd en ruimte om te ondernemen.

Als uitzender hoeft u dan alleen nog maar de urenstaten en personeels­mutaties van uw flexwerkers en uw eigen medewerkers hoeft bij te houden en aan ons door te geven.  Hiervoor maken wij gebruik van een modern platform waarop u, net als uw medewerkers en uw uitzendkrachten, eenvoudig inzicht heeft in alle gegevens. Payoffice verzorgt op basis van de ingevoerde en gecontroleerde data vervolgens o.a. de loonstroken en de jaaropgaven en de loonbelastingaangifte. En mocht er iets wijzigen in in de wet- en regelgeving of in de verplichte cao voor jouw bedrijfstak, dan verwerken wij die in de administratie. Daar heeft u dus helemaal geen omkijken meer naar.

Wat doen wij?

Payoffice is er voor u. Wij nemen de administratie van uw flexwerkers uit handen en kunnen u helpen bij het opstellen en beheren van contracten, bij het bemiddelen bij langdurig ziekte en ontslag en bijvoorbeeld  bij uw salaris- en loonadministratie. U kiest zelf wat u aan Payoffice uitbesteedt.

Tijdige verloning

Payoffice verzorgt de verloning van uw uitzendkrachten. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar!. Maandelijks verlonen wij duizenden medewerkers, waardoor we precies weten wat er speelt. Dat doen we altijd stipt op tijd en conform de nieuwste wet- en regelgeving en de juiste cao’s.

Voorfinanciering

Payoffice schiet de verloning voor. U hoeft zich daar dus geen zorgen over te maken. De maandelijkse buffer hoeft u niet meer op te bouwen en u kunt dat nu investeren in uw eigen onderneming. Dat komt de liquiditeitsdruk ten goede. En u kunt vrijuit ondernemen!

Facturatie en debiteurenbeheer

Wij nemen u uw debiteurenbeheer graag uit handen. Maandelijks realiseren wij de facturatie naar uw eindklanten en zorgen wij dat u uw handen vrij heeft voor uw eigen onderneming. Wij nemen volledige verantwoordelijkheid voor jouw betalingen aan klanten en we dekken de werkgeversrisico’s voor jouw uitzendkrachten. Altijd volgens de juiste certificeringen, zoals de NEN-certificering, het VCU-certificaat en het Kiwa-certificaat.

Ons eigen platform: PayThr

Paythr is ons eigen platform dat is gericht op processen van uitzenders. In deze fonkelnieuwe portal krijgen jij en je medewerkers een op maat gemaakt digitaal dossier. Niet alleen toegankelijk voor jou, maar ook voor je uitzendkrachten. Urenregistratie, documentatie, alles is snel en gemakkelijk te vinden op één plek.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in Tiel? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als het gaat om het uitbesteden van uw uitzendkrachten administratie in Tiel. Via de e-mail zijn wij te bereiken op info@payoffice.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 040 – 30 38 500.