Ede

Uw administratie uit handen geven aan professionals!

Payoffice is er voor de ondernemer die wil starten in de uitzendbranche en voor ervaren rotten in het vak. Wij bieden hulp bij o.a. juridisch kloppende contracten, tijdige uitbetalingen en begeleiding bij de re-integratie van zieke medewerkers. Werkzaamheden die tijdrovend en vaak complex zijn.

Bij een uitzendbureau ligt de focus op het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.. In de praktijk ben je echter veel tijd kwijt aan zaken als contractbeheer, salarisadministratie en verzuimbegeleiding. Met Payoffice is dat verleden tijd, wij regelen voor jou alle backoffice werkzaamheden.

Altijd in overleg

Als u kiest voor onze backoffice ondersteuning houdt u meer tijd over uw kerntaken. In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. 

Wat doen wij voor u?

Payoffice verzorgt o.a. onderstaande activiteiten zodat jij je kunt richten op je eigen werkzaamheden!

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van alle jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij (langdurige) ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Payoffice ontwierp en bouwde een eigen ICT-platform waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd. Dat kunnen wij geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen. Dat maakt werken met Payoffice efficiënt en betaalbaar.

Backoffice ondersteuning in Ede!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Ede kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!