Heerenveen

Ervaar de voordelen van backoffice ondersteuning in Heerenveen

Heerenveen wordt niet voor niets ‘de banenmotor van Friesland’ genoemd. Dagelijks reizen ruim 20.000 mensen van buiten de stadsgrenzen naar ruim 4500 bedrijven in Heerenveen voor hun werk. Dat zijn enorme aantallen. Aantallen die bovendien vragen om veel aandacht en een solide administratie.

De ondernemers in de regio Heerenveen werken iedere dag aan het leveren van topprestaties. Dat geldt in het bijzonder voor de ondernemers in de uitzendbranche die zorgdragen het contact tussen de werknemer en werkgevers. De administratie van hun flexwerkers staat dat echter nog (te) vaak in de weg.

De voordelen van backoffice ondersteuning?

Voor al uw (tijdelijke) arbeidskrachten is het van groot belang dat alles tot in detail is geregeld. Concurrentie ligt op de loer. En als elders de zaken beter zijn geregeld, dan kiezen flexkrachten tegenwoordig veel sneller het hazenpad. Een betrouwbare backoffice-ondersteuning komt daarbij uitstekend van pas. Het betekent veel minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden en (dus) aan u te binden.

Wij doen het sámen

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen. Uiteraard is het maatwerk en geheel op uw eigen situatie ingericht. U maakt echter ook kennis met alle voordelen die wij onze klanten bieden. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van ons eigen ICT platform, geniet u van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie en doen wij nog veel meer voor u:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Heerenveen!

Wilt u ook meer weten over onze backoffice ondersteuning in Heerenveen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!