Nieuwegein

Ervaar de voordelen van backoffice ondersteuning in Nieuwegein

Met ruim 5300 ondernemingen in en om Nieuwegein, is er voor uitzendbedrijven veel werk te verzetten. Natuurlijk richt u zich dus het liefst op het koppelen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt maar nog (te) veel tijd gaat op aan uw administratieve verplichtingen.

Besteed de backoffice administratie van uw flexwerkers uit

De inzet van (flexibel) personeel een opgave. Niet alleen de planning maar vooral de financiële afhandeling van flexwerkers vraagt veel van uw tijd terwijl u de handen al vol heeft. Een goed moment om uw backoffice activiteiten uit te besteden. Payoffice kan bijvoorbeeld uw loon- en salarisadministratie van u overnemen, de verloning en/of de facturatie. Samen met u bespreken we welke werkzaamheden u het liefst aan onze specialisten overdraagt.

De voordelen van backoffice ondersteuning?

Voor al uw (tijdelijke) arbeidskrachten is het allereerst van groot belang dat alles tot in detail is geregeld. Concurrentie ligt op de loer. En als daar de zaken goed zijn geregeld, dan kiezen flexkrachten tegenwoordig al snel het hazenpad. Een betrouwbare backoffice-ondersteuning komt dan ook uitstekend van pas. Het betekent veel minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden en aan u te binden.

Wat doen wij voor u?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Uiteraard is het maatwerk en geheel op uw eigen situatie ingericht. U maakt echter ook kennis met alle voordelen die wij onze klanten bieden. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van ons eigen ICT platform, geniet u van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie en doen wij nog veel meer voor u:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Nieuwegein

Wilt u ook meer weten over onze backoffice ondersteuning in Nieuwegein? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!