Veere

UW UITZENDKRACHTEN GOED VERZORGD IN VEERE

Als uitzender heb je medewerkers in dienst en dus ben je verplicht een goede salarisadministratie bij te houden. Dat is een omvangrijke klus die niet altijd even leuk is om te doen, maar wel om veel kennis en nauwkeurigheid vraagt. Bijvoorbeeld bij het verwerken van persoonsgegevens, het opstellen van arbeidscontracten, loonheffingen, het verzorgen van loonstroken, uitbetalingen en het doen van loonaangifte. Allemaal werkzaamheden die veel tijd kosten.

Als ondernemer kun je ervoor kiezen om zulke zogenaamde ‘backoffice activiteiten’ uit te besteden. Je draagt dan het juridisch werkgeverschap over aan Payoffice waardoor je geen omkijken meer hebt naar alle bijbehorende administratieve werkzaamheden. Die verantwoordelijkheid ligt dan namelijk helemaal bij ons. Je houdt als uitzender natuurlijk wél de regie in handen en kan je volledig richten op je eigen onderneming!

Uitzendkrachten in de watten leggen

Het is vooral voor tijdelijke arbeidskrachten van groot belang dat alles tot in detail is geregeld.  Een betrouwbare backoffice-ondersteuning is daarbij onmisbaar. Payoffice B.V verzorgt u op een efficiënte en  professionele manier uw loon- en salarisadministratie . We kunnen, indien dat wenselijk is, zelfs de lonen voorschieten. Dat betekent nóg minder zorgen, flinke tijdwinst en meer financiële slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden. Concurrentie ligt, zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt, per slot van rekening op de loer.

De backoffice uitbesteden aan Payoffice

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Dat betreft maatwerk en dat kunnen wij geheel op úw organisatie afstemmen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Salarisadministratie en facturatie;
  • Administratie en begeleiding rondom ziekte;
  • Online portaal, contracten, loonstroken en facturen in jouw huisstijl;
  • Online CRM- en recruitmentsysteem met integratiemogelijkheden;
  • Opleidingsplatform voor medewerkers;
  • Voorfinanciering;
  • Debiteurenbeheer;
  • Juiste toepassing wet- en regelgeving;

Bij Payoffice kun je al jouw backoffice zaken onder te brengen bij één partner. Van contracten, debiteurenbeheer tot salarisadministratie. Door de integratie met ons fonkelnieuwe en zelf ontworpen online portal ‘PayThr’,  is alles snel en overzichtelijk  terug te vinden in één online platform dat voor iedereen altijd en overal beschikbaar is. Zo heeft u 24/7 inzicht in uw onderneming. En heeft u toch vragen? Payoffice staat altijd voor u klaar.

Backoffice ondersteuning in Veere!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Veere kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord.