Westland

Uw backoffice uitbesteden in het Westland

Het uitbesteden van uw backoffice bespaart u tijd. Heel veel tijd. Alle administratieve werkzaamheden geeft u uit handen aan Payoffice zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteit: het koppelen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Dat begint al bij het aanbieden van rechtmatige contracten aan uw medewerkers en loopt door tot en met de correcte uitbetaling van hun salarissen. Onze professionals zijn experts op het gebied van deze administratieve processen, zorgen ervoor dat het gehele traject juridisch in orde is en dat het past binnen de geldende CAO. Die tijdrovende en complexe werkzaamheden staan uw eigen werkzaamheden dan ook niet meer in de weg.

De voordelen van het uitbesteden van uw backoffice

Voor uw medewerkers en andere (tijdelijke) arbeidskrachten is het van groot belang dat alles tot in detail is geregeld. Concurrentie ligt immers op de loer. Zijn elders de zaken beter geregeld, dan kiezen flexkrachten al snel voor de concurrent. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.  Een betrouwbare backoffice-ondersteuning komt dan ook uitstekend van pas. Het betekent minder zorgen, tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden en (dus) aan u te binden. En er zijn nog meer voordelen:

 • Je hebt minder (vast) personeel nodig voor de algehele organisatie van je uitzendbureau, wij nemen je veel werk uit handen.
 • Je hebt je financiën snel, eenvoudig en goed op orde. Wij verzorgen zaken zoals de urenbriefjes, loonuitbetalingen en facturering aan opdrachtgevers. Je hoeft ook geen financiële reserve te hebben om loon aan uitzendkrachten voor te schieten, omdat opdrachtgevers nou eenmaal altijd later betalen.
 • Jij kan je volledig richten op waar je goed in bent: het koppelen van vraag en aanbod. Zo ben je een volwaardige en betrouwbare partner zijn voor zowel opdrachtgever als werknemer.
 • Je hebt geen groot kantoorpand nodig. Je kunt zelfs, zeker in het begin, volstaan met een telefoon en laptop aan de keukentafel.
 • Je hoeft je niet te verdiepen in alle juridische zaken die het werken met (tijdelijk) personeel met zich meebrengt.
 • We delen graag onze kennis van de uitzendbranche met al haar kansen en valkuilen. Wij hebben een actieve helpdesk die 24/7 bereikbaar is
 • Je loopt minder bedrijfsrisico, omdat je niet te maken krijgt met langdurig zieke medewerkers, lastige ontslag procedures, aansprakelijkheid e.d.

Dankzij ons zelf ontworpen en gebouwde software pakket Paythr is het doorgeven van uren voor uw uitzendkrachten een eenvoudige bezigheid. Bovendien hebben zij, net als u, zo ook doorlopend inzicht in de opbouw en uitbetaling van hun salaris, vakantiegeld en hun jaaropgave. Uiteraard nemen wij ook de verstrekking van al die documenten van u over.

Backoffice ondersteuning door Payoffice

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Dat is maatwerk. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen.  Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

 • Verzorgen van arbeidsovereenkomsten;
 • Contractbeheer, assistentie bij ontslag en langdurig ziekte;
 • Loonstroken, loondoorbetaling en jaaropgaven;
 • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid;
 • Verwerking van cao- en wetswijzigingen;
 • Vraagbaak voor uw uitzendkrachten;
 • Werving- en selectie van uw uitzendkrachten;
 • Uren-, loon-, salarisadministratie

Backoffice ondersteuning in het Westland

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf oin het Westland kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!