Backoffice uitbesteden

Hoe werkt het uitbesteden van uw backoffice?

1. Acquisitie
Het zoeken en vinden van opdrachtgevers waarvoor je de vacatures en tijdelijke opdrachten gaat invullen.

2. Werving- en selectie uitzendkrachten
Het zoeken en vinden van de meest geschikte kandidaten voor de openstaande vacatures.

3. Backoffice
Het goed op orde houden van je volledige administratie, waaronder het opstellen van contracten, de verwerking van de urenbriefjes, de loonuitbetaling, verzenden van facturen, het debiteurenbeheer en het ziekte-/verzuimbeheer.

Backoffice uitbesteden aan Payoffice

De uitzendbureau backoffice besteed je het veilig en vertrouwd uit aan Payoffice. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat op professionele en adequate wijze jouw uitzendorganisatie kan ondersteunen, zodat jij je aandacht en tijd kunt richten op waar het om draait: het bijeen brengen vraag en aanbod op de flexmarkt.

Payoffice is bovendien in het bezit alle belangrijke branchekeurmerken en certificeringen zodat je opdrachtgevers (de inleners) nagenoeg geen risico lopen op de ketenaansprakelijkheid .

Doordat wij voldoen aan alle wet- en regelgeving kunnen wij jou, jouw opdrachtgevers en de uitzendkrachten optimale zekerheid bieden.

Payoffice is geen payrollbedrijf, waarbij we alleen het werkgeverschap van je overnemen. Payoffice biedt een complete backoffice dienstverlening in de uitzendbranche. We spelen een proactieve rol in de samenwerking met de bij ons aangesloten uitzendondernemers. Wij stellen de door ons geworven en in dienst genomen (flex)medewerkers middels een uitzendovereenkomst ter beschikking.

Payoffice ontzorgt van A tot Z

Terwijl jij jouw opdrachtgevers voorziet van goed gekwalificeerde uitzendkrachten werken wij aan het smetteloos verlopen van jouw backoffice. Op de achtergrond zorgen de experts van Payoffice dat jouw bedrijfsadministratie en juridische zaken op rolletjes lopen.

Ook zonder risico’s bouwen aan een succesvol uitzendbureau? Laat Payoffice de backoffice voor je verzorgen. Wij gaan graag die samenwerking met je aan. Neem contact met ons op, dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Waarom backoffice uitbesteden?

Wij helpen u met de back office

 Deskundig personeel

 Uw focus blijft gericht op het ondernemen

 Uw salarisadministratie keurig geregeld

 Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning

 Altijd scherpe tarieven