Bakkerij

Backoffice uitbesteden in de bakkerij

De consument heeft anno 2021 steeds meer aandacht voor gezondheid, gezonde voeding en een gezonde levensstijl. De vraag naar gezondheidsproducten zoals desemproducten, E-nummer vrije producten, speltbrood en biologische producten neemt fors toe. Daarnaast willen broodliefhebbers graag terug naar de basis. Naar het ambacht. Consumenten zoeken steeds vaker naar exclusieve producten en streekproducten en zo is de beleving meer en meer centraal gaan staan. Dat is ook hoog nodig als bakkerijen de aanhoudende concurrentie van supermarkten willen winnen. De kleine bakkerij staat onder druk en heeft alle handjes nodig om overeind te blijven.

Activiteiten uitbesteden

De voortdurend veranderende wensen van de conc]sument vereisen alle tijd en energie van uitzenders. Daar moeten uitzendbureaus in meebewegen. De verzorging van hun eigen backoffice staat dat aanpassingsvermogen vaak in de weg. Terwijl zij zich moeten én willen richten op hun eigen corebusiness, zijn zij vaak nog teveel bezig met de administratie rondom hun uitzendkrachten. Het overdragen van de backoffice aan een gespecialiseerde partij betekent dat u afstand kunt nemen van bijvoorbeeld:

  • De loon- en salarisadministratie;
  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Tijdwinst en kostenbesparing

Dankzij ons eigen softwarepakket levert de uitbesteding van uw backoffice tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt ook de uitbetaling en de administratie. We beschikken bovendien over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat je met vragen altijd op ons terug kunt vallen. Je kunt met een gerust hart weer gaan ondernemen.

De traditionele manier van werken en zakendoen is aan verandering onderhevig. Je zult moeten bijblijven en dat kan door de backoffice uit te besteden. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij bieden graag de ondersteuning die je zoekt.  Vraag een vrijblijvend gesprek aan en neem contact op: 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning.