Grond-, weg- en waterbouw

DE ADMINISTRATIE VAN UW UITZENDKRACHTEN UITBESTEDEN

De verwachtingen voor de grond-, water- en wegenbouw op de lange termijn zijn goed. De overheid heeft miljarden gereserveerd om fileknooppunten en het achterstallig onderhoud aan bruggen, tunnels en snelwegen aan te pakken. Ook het klimaatakkoord en de energietransitie vragen om flinke ondergrondse investeringen bij netbeheerders zoals energie- water- en telecombedrijven.

Waterschappen hebben als gevolg van klimaatverandering te maken met zware regen en droogte, waardoor aanpassingen van kanalen, gemalen en waterbergingen nodig zijn. Op de kortere termijn zijn de vooruitzichten echter minder zeker. Maatregelen rondom stikstof en PFAS hebben veel infraprojecten parten gespeeld. Projecten moesten opnieuw worden beoordeeld, aanbestedingen zijn uitgesteld en grond mocht niet meer verplaatst worden. Door de coronacrisis is de verwachting dat gemeentes gaan bezuinigen op infra-uitgaven als onderhoud aan wijkinfrastructuur en riolering.

Wat doet Payoffice?

Payoffice neemt uw flexwerkers, en daarmee de administratie en andere verplichtingen van u over. Zo kunnen wij bijvoorbeeld assisteren wij bij het opstellen en beheren van contracten, bij het bemiddelen bij langdurige ziekte en ontslag en bijvoorbeeld  bij de salaris- en loonadministratie. Door deze activiteiten uit te besteden houdt u tijd over voor uw eigen kernactiviteiten. U kunt zich volledig wijden aan uw core business: het koppelen van vraag en aanbod in de grond-, weg-, en waterbouw. En dat is nog niet alles.

Vijf voordelen van backoffice uitbesteden aan Payoffice

Natuurlijk is tijdwinst dé belangrijkste reden om te kiezen voor een betrouwbare backoffice ondersteuning. Zo heeft u de handen vrij voor uw eigen onderneming. Maar door de diensten van Payoffice af te nemen, merkt u nog meer voordelen:

  • U heeft meer tijd voor de acquisitie van nieuwe klanten
  • De administratie van uw uitzendkrachten is nauwkeurig geregeld
  • Payoffice is de goed bereikbare vraagbaak voor uw flexwerkers;
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning
  • U betaalt altijd de scherpste tarieven

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in de grond-, weg-, en waterbouw? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als het gaat om het uitbesteden van uw uitzendkrachten administratie. Stuur ons een e-mail naar info@payoffice.nl of neem telefonisch contact met ons op: 040 – 30 38 500.