Sport

BACKOFFICE ONDERSTEUNING IN DE SPORT

Nederland is een sportland. Bijna 70% van de Nederlanders doet aan sport te doen terwijl dat getal in de rest van Europa veel lager ligt. Wereldwijd genieten we dan ook een bijzondere reputatie en gooien we op grote toernooien vaak hoge ogen. Dat is niet voor niets. Dagelijks zijn duizenden vrijwilligers maar vooral ook flexibele werknemers in de weer om sporters te begeleiden, te trainen en te coachen.De sportsector levert een bijdrage van 13,7 miljard euro aan de Nederlandse economie. Dat is 1,2% van de totale economie. Een bloeiende business met in Nederland ruim 2.000 bedrijven met een link naar sport. Toch heeft de sport een nog veel groter groeipotentieel dat tot nu toe onbenut blijft. Zo kan sport ook voor innovatieve ondernemers, gericht op bijvoorbeeld voeding, techniek, beweging, ICT of big data, een interessant toepassingsgebied zijn.

Focus op uw eigen doelen

U wilt natuurlijk aan de top blijven. Of er zo snel mogelijk komen. Randzaken als het bijhouden van uren, de uitbetaling van lonen en de daarbij behorende administratieve taken leiden af. Het is vaak al ingewikkeld genoeg om met uw vereniginghet  hoofd boven water te houden.. Met andere woorden: u wilt op uw doel af zonder u druk te maken om de dingen eromheen. Vergelijk het met een hardloper die zich druk maakt om zijn kluisje in de kleedkamer. Hij heeft het ding echt nodig maar het draagt niets bij aan zijn prestaties. Toch moet het goed geregeld zijn.

Schoenmaker blijf bij uw leest.

U wilt zich vanzelfsprekend richten op uw kernactiviteiten en niet op zaken die niet tot uw core business behoren. Een goed onderhouden netwerk is een ‘must’ om zowel de opdrachten als de juiste mensen binnen te halen. Het zijn allemaal werkzaamheden die tijd en energie eisen en die u  dan ook beter kunt uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. Payoffice kan u ondersteunen bij het verzorgen van uw backoffice. Denkt u hierbij aan:

  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne en op maat gebouwde softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uw uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. Payoffice beschikt bovendien over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat u met vragen altijd op ons terug kunt vallen.

Kennis maken?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning!