Schiedam

De administratie van uw uitzendkrachten eenvoudig uitbesteden

Schiedam. Met de historische binnenstad,  de kenmerkende windmolens en haar gunstige logistieke bij de Rotterdamse Havens en bij Den Haag. Deze gemeente, met wel 80.000 inwoners, is al vanaf de dertiende eeuw (!) een trekpleister voor gelukzoekers, toeristen en flexwerkers en biedt werk aan jong en oud.

Uw uitzendkrachten onder de pannen

Van heinde en verre komt men het geluk beproeven in Schiedam.  Het is voor alle die (tijdelijke) arbeidskrachten van groot belang dat alles tot in detail is geregeld. Het salaris moet correct worden uitbetaald, het contract dient juridisch te zijn dichtgetimmerd en alles moet volgens de letter van de wet.  Concurrentie ligt op de loer en zonder een betrouwbare backoffice is gaan uw uitzendkrachten zomaar hun heil zoeken bij de concurrent. Dat wilt u voorkomen.

Meer tijd voor uw eigen werkzaamheden

Payoffice B.V. biedt u op een efficiënte en  professionele manier ondersteuning, bijvoorbeeld bij uw loon- en salarisadministratie. Dat betekent veel minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden. Als u kiest voor onze backoffice ondersteuning houdt u meer tijd over uw kerntaken. In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Payoffice ontwierp en bouwde een eigen ICT-platform waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd. Dat kunnen wij geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen. Dat maakt werken met Payoffice efficiënt en betaalbaar.

Backoffice ondersteuning in Schiedam?

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Schiedam kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!