Beek

UW ADMINISTRATIE UITBESTEDEN IN BEEK

Met het uitbesteden van de backoffice in Beek geeft u alle administratieve taken uit handen. De tijd die u voorheen kwijt was aan deze administratieve taken, zoals bijvoorbeeld het opstellen van jaaropgaven en loonstroken, heeft u voortaan over. Deze tijd kunt u steken in uw eigen kernactiviteiten zoals het werven van nieuwe flexkrachten en uw relatiebeheer. Met het uitbesteden van uw backoffice gunt u  uzelf weer de tijd en ruimte om te ondernemen.

Als uitzender hoeft u dan alleen nog maar de urenstaten en personeels­mutaties van uw flexwerkers en uw eigen medewerkers hoeft bij te houden, te controleren en aan ons door te geven.  Hiervoor maken wij gebruik van een eigen en modern platform PayTHr waarop u, net als uw medewerkers en uw uitzendkrachten, eenvoudig inzicht heeft in alle gegevens. Payoffice verzorgt op basis van de ingevoerde en gecontroleerde data vervolgens o.a. de loonstroken en de jaaropgaven en de loonbelastingaangifte. En mocht er iets wijzigen in de wet- en regelgeving of in de verplichte cao voor jouw bedrijfstak, dan verwerken wij die in de administratie. Daar heeft u dus helemaal geen omkijken meer naar.

Wat doen wij?

Payoffice is er voor u. Wij nemen de administratie van uw flexwerkers in Beek uit handen en kunnen u helpen bij het opstellen en beheren van contracten, bij het bemiddelen bij langdurig ziekte en ontslag en bijvoorbeeld  bij uw salaris- en loonadministratie. U kiest zelf wat u aan Payoffice uitbesteedt. Dat heeft een aantal belangrijke voordelen:

Vijf voordelen van backoffice uitbesteden aan Payoffice

U wilt de handen vrij voor uw eigen onderneming. Natuurlijk is tijdwinst dan dé belangrijkste reden om te kiezen voor een betrouwbare backoffice ondersteuning.. Maar door de diensten van Payoffice af te nemen, merkt u nog meer voordelen:

  • U heeft meer tijd voor de acquisitie van nieuwe klanten
  • Uw uitzendkrachten/zzp’er administratie is nauwkeurig geregeld
  • U heeft een goed bereikbare vraagbaak voor uw flexwerkers;
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning
  • U betaalt altijd de scherpste tarieven

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in Beek? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als het gaat om het uitbesteden van uw uitzendkrachten administratie. Via de e-mail zijn wij te bereiken op info@payoffice.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 040 – 30 38 500.