Beuningen

UW BACKOFFICE UITBESTEDEN IN BEUNINGEN

De salarisadministratie. Het is een belangrijke kostenpost voor een uitzendbureau die veel tijd en nauwkeurigheid vereist. Er is veel geld mee gemoeid en de gegevens worden door de Belastingdienst voortdurend nauwkeurig gecontroleerd. Alle reden om uw salarisadministratie in Beuningen goed bij te houden. Een foutje is per slot van rekening snel gemaakt en kan, als er niet op tijd wordt ingegrepen, enorme gevolgen hebben. Uitbesteden van uw backoffice voorkomt dat u in dergelijke problemen komt.

Bij het uitbesteden van de backoffice in Beuningen hoeft u als uitzender hoeft eigenlijk alleen nog maar de urenstaten en personeels­mutaties van uw flexwerkers en/of uw eigen medewerkers bij te houden, te controleren en aan ons door te geven. Payoffice verzorgt op basis van die ingevoerde en gecontroleerde data vervolgens o.a. de loonstroken en de jaaropgaven en de loonbelastingaangifte. En mocht er iets wijzigen in de wet- en regelgeving of in de verplichte cao voor jouw bedrijfstak, dan verwerken wij die in de administratie. Daar heeft u dus helemaal geen omkijken meer naar.

Uw uitzendkrachten én uw medewerkers zijn bovendien veeleisend: samen vormen zij de motor en het kapitaal van uw onderneming en ze willen graag dat hun zaakjes goed geregeld zijn. Uw personeelsbeleid is dan ook een belangrijke pijler. Dat beperkt zich echter allang niet meer tot het verzorgen van de salarisadministratie en loonstroken. De backoffice is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een uitgebreid pakket werkzaamheden dat veel kennis en ervaring vereist.  Hiervoor maken wij gebruik van een eigen en modern platform PayTHr waarop u, net als uw medewerkers en uw uitzendkrachten, eenvoudig inzicht heeft in alle gegevens.

Wat doen wij?

Payoffice is er voor u. Wij nemen u de administratie van uw flexwerkers uit handen en helpen u bij het opstellen en beheren van contracten, bij het bemiddelen bij langdurig ziekte en ontslag en bijvoorbeeld  bij uw salaris- en loonadministratie. U kiest zelf wat u aan Payoffice uitbesteedt. Dat heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • U heeft meer tijd voor de acquisitie van nieuwe klanten
  • Uw uitzendkrachten/zzp’er administratie is nauwkeurig geregeld
  • U heeft een goed bereikbare vraagbaak voor uw flexwerkers;
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning
  • U betaalt altijd de scherpste tarieven

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in Beuningen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Via de e-mail zijn wij te bereiken op info@payoffice.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 040 – 30 38 500.