Gennep

Uw backoffice uitbesteden in Gennep

Dagelijks ondersteunen én ‘ontzorgen’ wij ondernemers. We nemen ze zoveel mogelijk administratieve klussen uit handen en houden ze goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt, van wetgeving, van CAO’s en van álles wat op onze én hun branche van toepassing is. Onze samenwerking bespaart hen de tijd en de energie die nodig is om hun onderneming tot een succes te maken.

Als uitzendbureau wil je namelijk graag doen waar je goed in bent: kandidaten aan een mooie baan helpen bij je klanten. Vraag en aanbod koppelen dus. Tegenwoordig wisselen de spelregels binnen de uitzendbranche maar al te vaak en ben je dus steeds meer tijd kwijt aan juridische en administratieve werkzaamheden. Tijd die je binnen de huidige krappe arbeidsmarkt liever besteedt aan de toekomst van je onderneming.

Het draait om uw uitzendkrachten

Het is van groot belang dat uw backoffice tot in detail is geregeld. Uitzendkrachten in een krappe arbeidsmarkt hebben hoge verwachtingen van je. Ze willen altijd en overal toegang tot hun urenadministratie, loonstrookjes en jaaropgaven en de zaken moeten picobello verzorgd zijn. Concurrentie ligt op de loer en uw flexibele arbeidskrachten zijn zo vertrokken naar betere voorwaarden. Om dat te voorkomen kunt u terecht bij Payoffice B.V.. Wij bieden u de efficiënte en  professionele ondersteuning, bijvoorbeeld bij uw loon- en salarisadministratie, die u nodig heeft. Dat betekent veel minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden.

Payoffice neemt het over

Als u kiest voor onze backoffice ondersteuning houdt u meer tijd over uw kerntaken. In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. Dat levert u een aantal voordelen op

  • Altijd toegang tot kennis van de actuele wet- en regelgeving;
  • Urenbriefjes altijd goed en op tijd geregeld;
  • Verloning en facturatie altijd in orde;
  • Voldoen aan de certificeringseisen;
  • Contractbeheer uitbesteed.

Ga met de tijd mee

Uitzendkrachten hebben hoge eisen. 24 uur per dag willen ze graag inzicht in hun administratie en verlangen ze toegang tot hun arbeidsovereenkomsten, verlofaanvragen, enz. Payoffice ontwierp en bouwde een eigen ICT-platform waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd.  Dat kunnen wij bovendien geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen. Dat maakt werken met Payoffice efficiënt en betaalbaar.

Backoffice ondersteuning in Gennep

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Gennep kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!