Gilze-Rijen

Uw backoffice uitbesteden in Gilze-Rijen

Als uitzender is het u er alles aan gelegen dat de loon- of salaris administratie op orde is. Niet alleen om zélf de fiscus tevreden te houden, ook uw uitzendkrachten hebben hoge verwachtingen van u. Hun administratie moet altijd up-to-date en correct zijn. Daar komt vaak veel meer bij kijken dan u had verwacht  voordat u begon als ondernemer. 

De loon- of salarisadministratie is afhankelijk van wetgeving op het gebeid van bijvoorbeeld de sociale verzekeringswetten, loonbelasting, CAO’s, enz. Die wetgeving is voortdurend in beweging en heeft tot gevolg dat fouten in de loonadministratie snel zijn gemaakt of dat u veranderingen over het hoofd ziet. Grote of kleine fouten in de administratie kunnen al snel structureel worden zonder dat u het in de gaten heeft. De rekening kan zo stilletjes oplopen tot enorme bedragen die u, volledig onnodig, de kop kunnen kosten.

Met het uitbesteden van de loon- en salarisadministratie aan Payoffice, geeft u niet alleen het verzorgen van de loonstroken uit handen maar ook alle administratieve rompslomp daaromheen. Zo doen wij bijvoorbeeld ook de aangifte voor loonheffing en de registratie voor het ziekteverzuim. Dat bespaart u tijd en geld. U hoeft bijvoorbeeld niemand in dienst te nemen om de regelgeving bij te houden. Dat doet Payoffice dan voor u.

Aandacht geven aan uw eigen prioriteiten.

Er zijn nog meer backoffice werkzaamheden die u kunt uitbesteden omdat ze niet tot uw eigen prioriteiten behoren.  Deze kunt u beter overdragen aan een gespecialiseerde partij zodat u zich bezig houden met uw core business: het koppelen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Terwijl u zich bezig houdt met bijvoorbeeld de werving en selectie van goed personeel, verzorgen wij voor u de rest:

  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Ontmoet PaytHR

Ons moderne eigen softwarepakket PayThr levert u tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen hun eigen documentatie 24/7 inzien. Wij verzorgen bovendien de uitbetaling en de administratie. En dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn.

Meer weten over backoffice uitbesteden in Gilze-Rijen?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Gilze-Rijen.