Goirle

UW BACKOFFICE UITBESTEDEN IN GOIRLE

Of je nu wilt starten met een eigen uitzendbureau of als uitzendondernemer wilt doorgroeien, je hebt gewoonweg te maken met administratieve processen die tijdrovend en complex zijn; handelingen die tijd kosten en die je liever aan een ander overlaat. Je wilt namelijk liever doen waar je goed in bent: bemiddelen tussen bedrijven en uitzendkrachten. Door je backoffice uit te besteden, nemen wij alle administratieve processen van je over en heb jij je handen vrij om je volledig te concentreren op jouw werkzaamheden. Dat is het gemak van je backoffice uitbesteden.

De salarisadministratie is een belangrijke kostenpost voor een uitzendbureau. Er is veel geld mee gemoeid en de gegevens worden door de Belastingdienst voortdurend nauwkeurig gecontroleerd. Alle reden om uw salarisadministratie in Goirle goed bij te houden. Een foutje is per slot van rekening snel gemaakt en kan, als er niet op tijd wordt ingegrepen, desastreuze gevolgen hebben.

Jouw uitzendkrachten én eigen medewerkers zijn bovendien veeleisend: samen vormen zij de motor en het kapitaal van de onderneming en ze willen graag dat hun zaakjes goed geregeld zijn. Het personeelsbeleid is dan ook een belangrijke pijler. Dat beperkt zich echter allang niet meer tot het verzorgen van de salarisadministratie en loonstroken. Het bijhouden van een loon- en salarisadministratie is uitgegroeid tot een uitgebreid pakket werkzaamheden dat veel kennis en ervaring vereist

Wat doet Payoffice?

Payoffice neemt het juridisch werkgeverschap van je over en verzorgt dus jouw salarisadministratie, ziekteverzuim, contractbeheer, de loonaangifte bij de Belastingdienst én de uitbetaling van ziektegeld. We nemen, indien je dat wenst, ook het debiteurenbeheer over. In een geheel vrijblijvend onderhoud bespreken we samen wat Payoffice nog meer voor je kan betekenen. Uiteraard is dat maatwerk en geheel op uw eigen situatie ingericht. Zo maak je straks gebruik van ons eigen ICT platform, geniet je van onze kennis op backoffice-gebied en wij doen nog veel meer :

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;

Voordelen uitbesteden van de salarisadministratie

Voor ondernemers is het besparen van tijd en het gebrek aan kennis omtrent de wet -en regelgeving de belangrijkste reden om de salarisadministratie uit te besteden.

U bespaart tijd

Uw medewerkers moeten iedere maand worden uitbetaald dus je bent iedere maand uren kwijt aan de administratie. Kostbare uren die je juist goed kunt gebruiken als ondernemer, bijvoorbeeld om je netwerk uit te breiden en acquisitie te plegen.

U loopt minder risico

Het is de taak van Payoffice om van alle wetten en regels omtrent personeel en arbeid op de hoogte te zijn en dit toe te passen op jouw situatie. Zo weet je zeker dat je aan al je verplichtingen als werkgever voldoet en voorkom je ongewenste naheffingen van de Belastingdienst.

Raad en daad

Weet je waar je zwangere medewerkster recht op heeft volgens de wet? Of hoe hoog de transitievergoeding is die je moet betalen aan een medewerker die vertrekt? Als je dit zelf moet uitzoeken kost dat veel tijd. Misschien moet er zelfs iemand voor inhuren? Payoffice staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Ongeluk schuilt in een klein hoekje

Ondanks slimme salarisverwerkingssoftware blijft het mensenwerk om de juiste personeelsadministratie bij te houden. Je kunt gemakkelijk een foutje maken bij het aanmelden van een nieuwe medewerker of het wijzigen van het salaris. Kleine foutjes kunnen echter grote (financiële) gevolgen hebben voor je onderneming. Als je de backoffice uitbesteedt aan Payoffice, kun je ervan uitgaan dat alles goed is geregeld. Dat maakt het werken lekker zorgeloos.

Backoffice ondersteuning in Heusden!

Wil je ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor jouw bedrijf in Goirle kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij je te woord!