Gouda

EENVOUDIG UW UITZENDKRACHTEN BIJHOUDEN IN GOUDA

Het uitbesteden van uw backoffice bespaart u ontzettend veel tijd op administratieve processen. Dat begint al bij het aanbieden van een geldig contract en loopt door tot en met de correcte uitbetaling van de salarissen. Onze experts zorgen dat het gehele traject juridisch in orde is en dat het past binnen de geldende cao. Het zijn tijdrovende en complexe werkzaamheden die uw eigen activiteiten vaak in de weg staan. Desondanks zijn ze wel van levensbelang

Een correcte administratie van levensbelang. Ook hier hebben wij een oplossing voor. Dankzij ons zelf ontworpen en gebouwde software pakket is het doorgeven van uren voor uw uitzendkrachten een eenvoudige bezigheid. Bovendien hebben zij zo ook doorlopend inzicht in de opbouw en uitbetaling van hun salaris, vakantiegeld en hun jaaropgave. Uiteraard nemen wij ook de verstrekking van al die documenten van u over.

Uw uitzendkrachten onder de pannen

Van heinde en verre komt men het geluk beproeven in en om de oude binnenstad van Goude.  En de trek naar de grote stad neemt dan weliswaar iets af, het blijft voor (tijdelijke) arbeidskrachten van groot belang dat alles tot in detail is geregeld. Concurrentie ligt per slot van rekening op de loer. Een betrouwbare backoffice-ondersteuning komt daarbij uitstekend van pas. Payoffice B.V. biedt u op een efficiënte en  professionele wijze ondersteuning. Dat betekent veel minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden.

Wij doen het sámen

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Gouda!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Gouda kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!