Harderwijk

Uw backoffice geheel verzorgd in Harderwijk

Een betrouwbare backoffice is onmisbaar in de uitzendbranche. Uw flexwerkers in Harderwijk verwachten op tijd en conform de afspraak uitbetaald te worden. Zij willen graag voortdurend inzicht in hun gegevens en aan het einde van het jaar verlangen zij een correcte jaaropgave. Dat betekent dat uw administratie voortdurend up-to-date moet zijn; een tijdrovende activiteit die u wellicht liever uit zou willen besteden. Daar zijn veel goede redenen voor te noemen:

Het opstellen van de jaaropgaaf is niet ingewikkeld wanneer je gedurende het jaar secuur bent omgegaan met de salarisadministratie én je de tijd hebt vrijgemaakt om ermee aan de slag te gaan. Het document wekt namelijk ook veel vragen op bij uw medewerkers en bij uw uitzendkrachten. Het is dus van groot belang (en is bovendien verplicht) om een salarisadministratie te hebben. Zo heb je altijd een correct overzicht op de gewerkte uren van jouw personeel en de hoogte de personeelskosten te hebben. Ook moet je bepaalde reserveringen gaan doen, denk bijvoorbeeld aan vakantiegeld en transitievergoedingen. Alles bij elkaar vraagt dit veel specialistische kennis waarover u zelf niet altijd beschikt. Het vergt ook veel handelingen waarvoor u de tijd of het juiste personeel niet in huis heeft. Uitbesteden van het opstellen van Jaaropgaven is dan een uitstekende oplossing.

Hoe werkt het?

Als backoffice ondersteuner zijn wij een externe partij die de juridisch werkgever van uw uitzendkrachten wordt. Ze komen dus bij ons in dienst terwijl u de touwtjes zelf in handen houdt. U kunt zich richten op uw eigen werkzaamheden terwijl wij voor u de administratie verzorgen. En u zit nergens aan vast  Het gaat om een waterdichte constructie waar u op elk moment onder uit kunt. Wij maken een G-rekening voor uw organisatie aan en zijn kapitaalkrachtig, waardoor uw uitzendkrachten iedere maand keurig op dezelfde dag betaald worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bespreken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Uiteraard is het maatwerk en geheel op uw eigen situatie ingericht. U maakt echter ook kennis met alle andere voordelen die wij onze klanten bieden. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van ons eigen ICT platform, geniet u van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en doen wij nog veel meer voor u:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Blaricum!

Wilt u ook meer weten over onze backoffice ondersteuning in Harderwijk? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!