Katwijk

BACKOFFICE ONDERSTEUNING IN KATWIJK

Het bijhouden van de loonadministratie is voor ondernemers een tijdrovende bezigheid. Bovendien is het een foutgevoelige klus waar snel een fout in glipt, waardoor u misschien wel geld misloopt. Of kwaad bloed zet bij één van uw uitzendkrachten die per ongeluk incorrect kreeg uitbetaald. Bij Payoffice nemen we u die complexe loonadministratie graag uit handen en bepalen we, samen met u, ook de meest effectieve invulling. Dat levert niet alleen tijdwinst op, het maakt het uitbesteden van uw loonadministratie en uw financiële administratie ook kostenbesparend.

Loonadministratie

De loon- of salaris administratie omvat alle werkzaamheden die nodig zijn het uitbetalen van uw eigen medewerkers en uw flexwerkers. Daar komt vaak veel meer bij kijken dan u had verwacht  voordat u begon als ondernemer. 

Uw loonadministratie is afhankelijk van wetgeving op het gebeid van bijvoorbeeld de loonbelasting, CAO’s, sociale verzekeringswetten, enz. Die wetgeving is voortdurend in beweging en heeft tot gevolg dat fouten in de loonadministratie snel zijn gemaakt of dat u veranderingen over het hoofd ziet. Grote of kleine fouten in de administratie kunnen al snel structureel worden zonder dat u het in de gaten heeft. De rekening kan zo stilletjes oplopen tot schrikbarende bedragen die u, volledig onnodig, de kop kunnen kosten.

Met het uitbesteden van de loon- en salarisadministratie aan Payoffice, geeft u niet alleen het verzorgen van het juiste loonstrookje uit handen maar ook alle administratieve rompslomp daaromheen. Zo doen wij bijvoorbeeld ook de aangifte voor loonheffing, maar ook de registratie voor het ziekteverzuim. En u profiteert van nog meer voordelen aan het uitbesteden van de loonadministratie.

Schoenmaker blijf bij uw leest.

Werkzaamheden die niet tot uw kernactiviteiten behoren,  kunt u het beste uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. U houdt zich bezig met uw activiteiten, wij met die van ons: het ondersteunen van uw backoffice. Terwijl u zich bezig houdt met bijvoorbeeld de werving en selectie van goed personeel, verzorgen wij voor u de rest. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne eigen softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. En dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. Op Payoffice kunt u bouwen.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Katwijk.